Το «Navarino Challenge» επιστρέφει για δεύτερη χρονιά  στις 19-21 Σεπτεμβρίου 2014
Καλά Νέα

Το «Navarino Challenge» επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στις 19-21 Σεπτεμβρίου 2014

Το  «Navarino Challenge», μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις της περασμένης χρονιάς, επιστρέφει δυναμικά  στις 19-21 Σεπτεμβρίου 2014. Με τη σημαντική συμμετοχή και παρουσία του Ελληνοαμερικανού υπερμαραθωνοδρόμου Dean (Κωνσταντίνου) Karnazes, το «Navarino Challenge» θα συμβάλλει για ακόμα μία χρονιά στην ενημέρωση του κόσμου για τη Μεσογειακή διατροφή και την ευαισθητοποίηση του σχετικά με την παιδική παχυσαρκία.

Φέτος, σε συνέχεια και της βράβευσής του με Gold Award στα Tourism Awards 2014 ως σπουδαιότερη πρωτοβουλία για τον αθλητικό τουρισμό, το «Navarino Challenge» εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τις διαδρομές του και το πρόγραμμά του.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, το πρόγραμμα του «Navarino Challenge» θα περιλαμβάνει μία διαδρομή «έκπληξη» στην Καλαμάτα, ενώ την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014, θα πραγματοποιηθούν αγώνες για μικρούς και μεγάλους, που θα έχουν ως αφετηρία τους τo Navarino Dunes, στην Costa Navarino.

Το ανανεωμένο πρόγραμμα του φετινού «Navarino Challenge» θα περιλαμβάνει για όσους διαμείνουν στο The Westin Resort Costa Navarino, ημερίδα για την παιδική παχυσαρκία καθώς και μαθήματα ταεκβοντο για μικρούς και μεγάλους από τον δις Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη. Παράλληλα, πριν από κάθε αγώνα, το στάδιο της προθέρμανσης θα αναλάβει η γυμνάστρια pilates, Μάντη Περσάκη ενώ, θα υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων pilates, καθ’ όλη την διάρκεια του τριημέρου, από την κορυφαία γυμνάστρια. Επίσης, για πρώτη φορά θα γίνει επίδειξη ελληνικών παραδοσιακών χορών, ενώ το τριήμερο πρόγραμμα θα κλείσει με ένα μεγάλο εορταστικό γεύμα, γεμάτο με ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.

Το μήνυμα: «Eat well, run well, live well» είναι αυτό που διαδόθηκε και παρουσιάστηκε κατά την πρώτη χρονιά και αποτυπώνεται στις κορυφαίες στιγμές του promo video που ακολουθεί:

Website: www.navarinochallenge.com,

Facebook Page: www.facebook.com/Navarinochallenge

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/296405240505800/

Twitter Account: https://twitter.com/NavarinoC

Youtube Channel: http://www.youtube.com/user/NavarinoChallenge

Google + Account: https://plus.google.com/115165548850159469774/posts

Instagram Page: http://instagram.com/navarinochallenge

Hashtag: #NavarinoChallenge

Σχετικά με τον Dean Karnazes

Το περιοδικό TIME, χαρακτήρισε τον Dean Karnazes ως «ένα από τα 100 πιο ισχυρά πρόσωπα με επιρροή στον κόσμο», ενώ το Mens Fitness τον αποκάλεσε ως έναν από τους ανθρώπους με την καλύτερη φυσική κατάσταση. Ο διεθνώς αναγνωρισμένος αθλητής αντοχής και συγγραφέας best seller, έχει ωθήσει το σώμα του και το μυαλό σε ασύλληπτα όρια. Ανάμεσα στα πολλά επιτεύγματά του, έχει τρέξει για 350 συνεχή μίλια, χωρίς ύπνο για 3 ολόκληρες νύχτες.  Επίσης, έχει τρέξει σε ακραίες καιρικές συνθήκες, σε υψηλές θερμοκρασίες ζέστης και κρύου. Στην πιο πρόσφατη προσπάθειά του συμμετείχε σε 50 μαραθωνίους, που πραγματοποιήθηκαν σε 50 διαφορετικές πολιτείες των ΗΠΑ, για 50 συνεχόμενες ημέρες. Οι περιπέτειες του Dean έχουν προβληθεί στις εκπομπές: 60 Minutes, The Late Show με τον David Letterman, CBS News, CNN, ESPN, The Howard Stern Show, NPRs Morning Edition, the BBC, και πολλές ακόμη. Έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλο του Runners World και του Outside και έχει προβληθεί, μεταξύ άλλων, στα εξής μέσα: TIME, Newsweek, People, GQ, The New York Times, USA TODAY, The Washington Post, Mens Journal, Forbes, The Chicago Tribune, The Los Angeles Times και London Telegraph. Διαθέτει μηναία στήλη στο περιοδικό Mens Health, το περιοδικό με την μεγαλύτερη κυκλοφορία στον κόσμο.

Δείτε το προφίλ του στο ellines.com 

Costa Navarino

H Costa Navarino είναι ο διεθνής, τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα. Βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι ο σεβασμός για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία 5 αστέρων, «The Romanos, a Luxury Collection Resort» και «The Westin Resort, Costa Navarino», το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, το συνεδριακό κέντρο House of Events, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ