ΗΠΑ: Προτείνουν τη Λευκάδα για ήρεμες διακοπές
Καλά Νέα

ΗΠΑ: Προτείνουν τη Λευκάδα για ήρεμες διακοπές

Τι κάνει ένας τουρίστας όταν θέλει να αποφύγει την πολυκοσμία και αποζητά διακοπές στην Ελλάδα με ηρεμία; Σύμφωνα με την Guardian Liberty Voice, υπάρχει ένα σημείο στην Ελλάδα που καλύπτει τις προϋποθέσεις αυτές, δηλαδή παρθένες παραλίες χωρίς ορδές τουριστών να χαλάνε την γαλήνη. Πρόκειται για την Λευκάδα.

Διαβάστε όσα αναφέρονται στο αφιέρωμα της αμερικανικής Guardian Liberty Voice:

Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορεί κανείς να δει μερικούς τουρίστες στην ειδυλλιακή παραλία Πόρτο Κατσίκι, αλλά τον υπόλοιπο χρόνο είναι σχεδόν έρημη. Το μόνο που θα δείτε είναι 1-2 παράγκες να πουλούν αναψυκτικά και σνακ. Θα χρειαστείτε βέβαια να έχετε αθληθεί για να κατέβετε το μονοπάτι από το χωριό Αθάνι προς την παραλία και να το ανεβείτε φεύγοντας.

Το χωρίο είναι όμορφο και απέχει 36 χλμ από την πόλη της Λευκάδας. Το 2001 ο πληθυσμός του χωριού ήταν μόλις 192 άτομα, και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει αλλάξει. Οι ντόπιοι είναι γνωστοί για το μέλι που παράγουν.

Αν όλα αυτά σας ακούγονται ειδυλλιακά, τότε φτιάξτε τις βαλίτσες σας για την Λευκάδα και το όμορφο χωριό Αθάνι. Απολαύστε τις εξωτικές παραλίες, τα τιρκουάζ νερά και τη χρυσαφένια άμμο. Αδράξτε την ευκαιρία του να απολαύσετε τις διακοπές στην Ελλάδα και εκμεταλλευτείτε την ηρεμία και χαλάρωση που μπορεί να σας προσφέρει.

Πηγή: Guardian Liberty Voice

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ