Κίνα: Αφιέρωμα στις Κυκλάδες
Καλά Νέα

Κίνα: Αφιέρωμα στις Κυκλάδες

Το κινεζικό περιοδικό «World Traveler» (Luxing Zhe) κάνει αφιέρωμα αυτή τη φορά στα νησιά των Κυκλάδων. Ο τίτλος του αφιερώματος είναι «Ξεχνώντας το χρόνο αφημένοι στο ρομαντισμό του Αιγαίου». 100 σελίδες γεμάτες Αιγαίο, γεμάτες όμορφα τοπία από την Πάρο, τη Μύκονο, τη Δήλο, τη Μήλο και τη Σαντορίνη.

Το αφιέρωμα για κάθε νησί συνοδεύουν πολλές πληροφορίες για την ιστορία του, τον πολιτισμό του, την τοπική κουζίνα, τις παραλίες και τους τρόπους διασκέδασης. Και φυσικά, το περιοδικό ενημερώνει όσους θέλουν να τελέσουν τον γάμο τους στην Ελλάδα, για όσα πρέπει να ξέρουν.

Το αφιέρωμα πραγματοποιήθηκε από τον ταξιδιωτικό οργανισμό WORLD TRAVELER MEDIA με έδρα τη Σαγκάη, και προέκυψε έπειτα από τη φιλοξενία δημοσιογραφικής 5 μελούς ομάδας στις Κυκλάδες για εννέα μέρες τον περασμένο Οκτώβριο.  Η δημοσιογραφική αποστολή διοργανώθηκε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Σαγκάη, την MTC GROUP και τους Δήμους των νησιών.

Η ίδια ομάδα γύρισε και τέσσερα μικρά ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα τα οποία θα προβληθούν σε 33 τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα στο σύνολο σχεδόν της κινεζικής επικράτειας.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ