Βρετανίδα ζει στην Τήλο και γράφει για τις ομορφιές της
Καλά Νέα

Βρετανίδα ζει στην Τήλο και γράφει για τις ομορφιές της

Η Βρετανίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας Τζένιφερ Μπάρκλεϊ, αποφάσισε να μετακομίσει μόνιμα στην Τήλο, το όμορφο νησάκι κοντά στη Ρόδο, πραγματοποιώντας ένα όνειρο ζωής. Έκτοτε, δημοσιεύει άρθρα για τις ομορφιές του νησιού και τα προτερήματα του να ζει κάποιος μόνιμα περιτριγυρισμένος από το Αιγαίο, παρά τις δυσκολίες λόγω της οικονομικής κρίσης.

Διατηρεί παράλληλα ένα προσωπικό ιστολόγιο – blog, προσφέροντας σε πιθανούς ταξιδιώτες πληροφορίες για το νησί, αλλά και τις δικές της εμπειρίες στις όμορφες παραλίες και τα γραφικά σοκάκια. Στο blog της www.jennifer-barclay.blogspot.com και www.octopus-in-my-ouzo.blogspot.gr μπορείτε πραγματικά να πάρετε μια ιδέα για όσα μπροεί να σας προσφέρει το νησί.

Αρθρογραφεί σε αρκετά ξένα περιοδικά και εκδόσεις για την Ελλάδα, όπως το Food and Travel Magazine, το Thomas Cook Travel Magazine, το Wanderlust Online, το Skyscanner, η Guardian, το CNN Travel online και άλλα.

«Ήρθα στην Τήλο αναζητώντας την ευτυχία. Νομίζω πως είναι ότι εξυπνότερο έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου» τονίζει η Τζένιφερ.

Το βιβλίο της Falling in Honey – Life and Love on a Greek Island, αφορά τη ζωή στην Τήλο, τις ελληνικές συνήθειες, τις ανθρώπινες σχέσεις και τον έρωτα. Μάλιστα, συγκαταλέγεται στα κορυφαία 5 βιβλία του Heat Magazine και είναι στη 16η θέση στην κατηγορία των ταξιδιωτικών βιβλίων στο Amazon.co.uk.

Μεγάλωσε στο  Saddleworth και σπούδασε στην Οξφόρδη. Πριν καταλήξει στο ειδυλλιακό νησί της Τήλου, έζησε στον Καναδά και την Γαλλία.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ