Συχνές Ερωτήσεις


Γιατί να γίνω μέλος στο ellines.com;

Οποιοσδήποτε μπορεί να επισκεφθεί τη διεύθυνση www.ellines.com ωστόσο, μόνο τα μέλη έχουν πλήρη πρόσβασης σε όλες τις δυνατότητες που παρέχονται από αυτή.

Τα μέλη θα μπορούν να διαβάζουν ολοκληρωμένα τα κείμενα που βρίσκονται στον ιστότοπο και θα έχουν πλήρη πρόβαση σε επιπλέον οπτικοακουστικό υλικό που αφορά στα πρόσωπα που προβάλλονται , σε όλες τις κατηγορίες του ellines.com – (Σημαντικοί Ελληνες, Εργα Ελλήνων, Απόψεις κ.λ.π.)

Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα στα  μέλη να συμμετέχουν στην κοινότητα δημιουργώντας φιλίες, ομάδες συζητήσεων ανταλλάσοντας απόψεις και σχόλια για θέματα που τους απασχολούν.

Πως μπορώ να γίνω μέλος στο ellines.com;

Μέλη στο ellines.com γίνονται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην «Πρώτη διαδικτυακή χώρα στον κόσμο», σε όποιο σημείο του πλανήτη και αν βρίσκονται. Για να γίνει κάποιος μέλος θα πρέπει να εκδηλώσει ενδιαφέρον στην αυτόματη φόρμα που θα βρει στην αρχική σελίδα, εναλλακτικά να συνδεθεί μέσω τον λογαριασμών του στο facebook και το twitter ή να αποστείλλει mail στη διαχειριστική ομάδα του ellines.com στη διεύθυνση info@ellines.com.

Πως μπορώ να προτείνω κάποιον για να αναδειχθεί το έργο του από το ellines.com

Αν θεωρείτε πως κάποιο πρόσωπο πρέπει να προβληθεί στον ιστότοπο ellines.com είτε για την γενικότερη πορεία της ζωής του είτε για κάποιο σημαντικό του επίτευγμα επικοινωνείτε με τη συντακτική ομάδα  του ellines.com, μέσω του info@ellines.com, και εκείνοι έρχονται σε επαφή μαζί του.

Εχω γίνει μέλος, αλλά δεν μπορώ να κάνω login
Σιγουρευτείτε πρώτα ότι έχετε εισάγει σωστά το username και τον κωδικό πρόσβασης τα οποία δηλώσατε κατά τη διαδικασία εγγραφής σας. Εάν και πάλι για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να εισέλθετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το info@ellines.com
 για αναφορά του προβλήματός σας.

Aντιμετωπίζω οποιοδήποτε άλλο τεχνικό πρόβλημα κατά την εγγραφή ή τη χρήση του δικτύου

Αν έχετε γίνει ήδη μέλος και αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα αναφορικά στη είσοδο και χρήση του δικτύου ellines.com επικοινωνήστε με το info@ellines.com
για αναφορά του προβλήματός σας.