Η λάμψη του Hollywood στα Αποίκια της Άνδρου
Σημαντικοί Έλληνες

Η λάμψη του Hollywood στα Αποίκια της Άνδρου

Η ζωή και η καριέρα του Θοδωρή και της Ευγενίας Μπαλαφούκου εξελισσόταν λαμπρή στο Hollywood.  Ωστόσο σε μία απόφαση στιγμής, που έμελλε να είναι και απόφαση ζωής, επέλεξαν την Άνδρο, όπου εγκαταστάθηκαν και συνέχισαν να δημιουργούν.

Η Ευγενία Μπαλαφούκου, εξαιρετικά επιτυχημένη ενδυματολόγος, έχει συνεργαστεί με μερικά από τα μεγαλύτερα αστέρια του κινηματογράφου, μεταξύ των οποίων, τη Julia Roberts, τη Susan Sarandon και την Cameron Diaz.

Ο Θοδωρής Μπαφαλούκος, με καταγωγή από την Ανδρο, ήταν ο σκηνοθέτης της ταινίας «Rockers» του 1978. Βρέθηκαν στο νησί πριν από περίπου 15 χρόνια, όταν ξαφνικά μία ιδέα της Ευγενίας εκφράστηκε δυνατά. «Να μείνουμε εδώ για πάντα;» Ο Θοδωρής απάντησε το ίδιο ενστικτωδώς. «Ναι!» Αυτό ήταν. Το ζευγάρι, μετακόμισε από το loft που διατηρούσαν στην Tribeca της Νέας Υόρκης και άρχισε να δημιουργεί μία πανέμορφη αγροικία. Σήμερα, προσφέρουν την εμπειρία τους στο Θεατρικό Όμιλο της Άνδρου, όπου ανεβάζουν παραστάσεις με ερασιτέχνες ηθοποιούς από το μικρό χωριό.

Όπως οι ίδιοι δηλώνουν, υπάρχουν πράγματα που τους λείπουν από τη Νέα Υόρκη, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μετανιώνουν για την επιλογή τους. Η ζωή τους έχει προσφέρει αυτά που αναζητούσαν, ενώ και οι ίδιοι παραδέχονται, πως ότι έχουν ζήσει μέχρι στιγμής, ήταν καθαρά δική τους επιλογή.

ΣΧΟΛΙΑ

  Σχόλια: 2

  1. winston gardner

    Hello Ted and Eugenie, This is Winston saying hello and happy to see you both.


  2. Hi Eugenie,

    This is Alan Jones from U-High days. I’ve often thought about you over the years.
    I just came across this website, and I just gotta say Hi!
    Best to you and yours.


ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ