«Οι Ελληνες μπορούν να πετύχουν έξοχα πράγματα»
Σημαντικοί Έλληνες

«Οι Ελληνες μπορούν να πετύχουν έξοχα πράγματα»

Ο Δημήτριος Γιατρομανωλάκης είναι Faculty Associate στο Τμήμα Κλασσικών Σπουδών του πανεπιστημίου Harvard, καθηγητής στο Τμήμα Κλασσικών Σπουδών, στο Τμήμα Ανθρωπολογίας και στο Τμήμα Ανθρωπιστικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Johns Hopkins και Συνδιευθυντής του Ερευνητικού Προγράμματος Cultural Politics στο Weatherhead Center for International Affairs του Harvard. Μεταξύ άλλων του έχει απονεμηθεί το William F. Milton Award του Πανεπιστημίου Harvard για την έρευνά του στις αρχαίες επιστήμες της αρμονικής και της ακουστικής.

Όπως δηλώνει στο ellines.com, για τον ίδιο, Ελλάδα σημαίνει «αρχαιολογία, μουσική, πολιτισμικές εικόνες και αισθήσεις του αρχαίου, του μεσαιωνικού και του νεότερου ελληνικού πολιτισμού, τα αρχαία μονοπάτια της Κέας, η Αμοργός και η Δήλος, τα Ζαγοροχώρια, η Κρήτη, τα Μετέωρα, ο Άγιος Αχίλλειος, πολύ ψηλά στην Ελλάδα, τοπία, και άνθρωποι με πολλές δυνατότητες και με δεξιότητες που μπορούν να πετύχουν έξοχα πράγματα, αν συνεργαστούν ουσιαστικά μεταξύ τους, και αν ο ένας υποστηρίζει τον άλλον, κάτι που πιστεύω δεν κάνουν ποτέ.»

ΣΧΟΛΙΑ

  Σχόλια: 3

 1. ευα νικοπουλου

  Ελπίζω να μη σας χρειαστω ποτέ,αλλα εάν τύχη ελπίζω να καταφέρω να επικοινωνησω εύκολα μαζί σας!


 2. Παναγιωτακοπουλου

  Ζήτω πληροφορίες για Λαδάς Γεώργιο


  • Anna Maria Bilidas

   Καλησπέρα σας, ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Δυστυχώς δεν έχουμε τον τρόπο να σας φέρουμε σε επικοινωνία με τον κ.Λαδά.


ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ