Μια από τις σημαντικότερες διασημότητες του πλανήτη
Σημαντικοί Έλληνες

Μια από τις σημαντικότερες διασημότητες του πλανήτη

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι μια απο τις πιο διάσημες γυναίκες του πλανήτη. Ξεκίνησε την τηλεοπτική καριέρα της απο τη σειρά “Τα Φιλαράκια” και τώρα πρωταγωνιστεί σε μεγάλες παραγωγές του Χόλυγουντ.

H Τζένιφερ Άνιστον γεννήθηκε στις 11 Φεβρουαρίου 1969 στο Σέρμαν Όκς του Λος Άντζελες. To ελληνικό της όνομα είναι Γενοβέφα Αναστασάκη. Οι γονείς της είναι και οι δύο ηθοποιοί, ο Τζων Άνιστον (κανονικό όνομα Ιωάννης Αναστασάκης), Έλληνας γεννημένος στην Κρήτη και η Nancy Dow ιταλικής και σκωτσέζικης καταγωγής. Ο νονός της ήταν ο ηθοποιός Τέλι Σαβάλας, ο οποίος ήταν και ένας από τους καλύτερους φίλους του πατέρα της. Ως παιδί η Τζένιφερ, έζησε για έναν χρόνο στην Ελλάδα μαζί με την οικογένεια της πριν μετακομίσουν μόνιμα στη Νέα Υόρκη, όπου και μεγάλωσε. Έκανε διάφορες δουλειές όπως σερβιτόρα και κούριερ με ποδήλατο.

Το 1987, η Τζένιφερ απόφοιτος του Γυμνασίου του Μανχάταν Performing Arts έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο. Ο πρώτος της ρόλος στην τηλεόραση ήρθε το 1990 στη σειρά Molloy, αλλά το 1994 με τη σειρά «Friends» έλαμψε το άστρο της. Έγινε γνωστή από το ρόλο της «Ρέιτσελ Γκριν», ο οποίος της χάρισε πολυάριθμα βραβεία, όπως Χρυσή Σφαίρα και Έμμυ. Ανακηρύχθηκε από τα αμερικανικά μέσα το «πιο σέξι θηλυκό» της σειράς, αναρίθμητες κοπέλες ζητούσαν το χτένισμα της στη σειρά και έκανε συμβόλαιο εκατομμυρίων με τη L’ Oreal για να το διαφημίσει.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα ταινιών συμπεριλαμβανομένων των Bruce Almighty (2003), The Break-Up (2006), Marley & Me (2008), Just Go with It (2011), Horrible Bosses (2011) και We’re the Millers (2013), κάθε μία από αυτές ξεπέρασε τα 200 εκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως. Γνώρισε μεγάλη επιτυχία από τους ρόλους που υποδύθηκε στις ταινίες The Good Girl (2002) και Cake (2014). Άλλες τις ταινίες είναι οι Along Came Polly (2004) και He’s Just Not That Into You (2009).

Το 2012, απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλυγουντ. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του Χόλυγουντ.

Το 1998 γνωρίστηκε με τον ηθοποιό Μπραντ Πιτ και σύντομα έγιναν το αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ αλλά και όλου του κόσμου. Το 2000 παντρεύτηκαν αλλά πέντε χρόνια αργότερα πήραν διαζύγιο.

To 2010 η Άνιστον βρέθηκε στο νούμερο #8 της λίστας «World’s Most Powerful Celebrities» του περιοδικού Forbes, έχοντας έσοδα 25 εκατομμύρια δολλάρια και σήμερα η εμπορική της αξία ανέρχεται στα 150 εκατομμύρια δολλάρια.

Το 2012 αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της, επίσης ηθοποιό, Τζάστιν Θερού και στις 5 Αυγούστου του 2015 παντρεύτηκαν.

ΣΧΟΛΙΑ

  Σχόλια: 1

  1. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΗ

    HAPPY BIRTHDAY WITH HEALTH LOVE HAPPINESS AND WHAT EVER YOY WANT JENNIFER! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΥΤΧΙΙΣΜΕΝΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΑ ΨΗΛΑ ΒΟΥΝΑ!!!!!!!!!!! ΑΠΟ ΕΛΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ FROM OUR COUNTRY GRECEE SALONICA KISSES!!!FRAGISKI PAPATHANASIOU!!!!!!!!


ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ