Ο πληθωρικός Ελληνο-Καναδός κωμικός με το μεγάλο ταλέντο
Σημαντικοί Έλληνες

Ο πληθωρικός Ελληνο-Καναδός κωμικός με το μεγάλο ταλέντο

Ως stand up comedian έχει κάνει το γύρο του κόσμου πέντε φορές παρουσιάζοντας τα σόου του και διαθέτει δική του κωμική εκπομπή που προβάλλεται από διάφορα τηλεοπτικά δίκτυα σε Καναδά, ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Ολλανδία, Νότια Αφρική και Λίβανο.

Επισημαίνεται ότι το καινούργιο του τηλεοπτικό σόου με τίτλο «Bigger is Better» το έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 14 εκατομμύρια τηλεθεατές μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Angelo Tsarouchas γεννήθηκε στο Κεμπέκ του Καναδά, από Έλληνες γονείς. Ο πατέρας του κατάγεται από τη Σπάρτη και η μητέρα του από τη Μυτιλήνη. Έμαθε να μιλάει ελληνικά χάρις στη μητέρα του η οποία είχε μία δυσκολία με την αγγλική γλώσσα. Ο ίδιος πριν γίνει ηθοποιός, εργαζόταν ως ταξιδιωτικός πράκτορας και έτσι είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την Ελλάδα αρκετές φορές.

Τελικά όμως το επάγγελμα του ταξιδιωτικού πράκτορα ήταν κάτι προσωρινό καθώς ακολούθησε διαφορετικά επαγγελματικά μονοπάτια που τον οδήγησαν στην υποκριτική. Όπως έχει παραδεχθεί, ένας από τους λόγους που έγινε κωμικός ήταν και ο …Χάρυ Κλυνν, για τον οποίο έχει δηλώσει ότι είναι μεγάλος θαυμαστής του.

Παρά το γεγονός ότι στην αρχή της καριέρας του πολλοί ήταν αυτοί που τον προέτρεπαν να αλλάξει το επίθετό του, εκείνος ήταν εξαρχής αντίθετος διατηρώντας τελικά το «Τσαρούχας». Όσο για τη μεγαλύτερη ικανοποίηση που παίρνει από τη δουλειά του, θεωρεί ότι είναι όταν συναντάει ανθρώπους που του λένε ότι τους φτιάχνει το κέφι μετά από μία δύσκολη μέρα.

Στη μέχρι τώρα καριέρα του, έχει συνεργαστεί με τον Ρόμπερτ ΝτεΝίρο, τον Αλ Πατσίνο, τον Ράσελ Κρόουλ (Cinderella Man) και πρόσφατα έπαιξε στην ταινία «Fred and Vinnie», στην οποία υποδυότανε τον πιο χοντρό χορτοφάγο του κόσμου. Παράλληλα, έχει στα σκαριά μια ταινία για την οποία έχει ολοκληρώσει τη συγγραφή του σεναρίου και θα έχει τίτλο «It’s all Greek to me»!

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ