Κατακτά την παγκόσμια αγορά καλλυντικών
Έργα Ελλήνων

Κατακτά την παγκόσμια αγορά καλλυντικών

Η Μαρία Χατζηστεφανή έγινε παγκοσμίως γνωστή για την εταιρεία καλλυντικών της Rodial. Ειδικά οι σειρές με βάση το σέρουμ φιδιού αποτέλεσαν μία από τις μεγάλες επιτυχίες της.

Μέσα σε 11 χρόνια η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1999, έφτασε να έχει έσοδα 15 εκατομμυρίων λιρών το 2011, καθώς τα προϊόντα της αντιμετωπίζονται ως η φυσική εναλλακτική της χειρουργικής.

Οι κρέμες αντιγήρανσης και τα προϊόντα σωματογλυπτικής της Rodial πωλούνται σε περισσότερα από 1500 καταστήματα σε 35 χώρες ανά τον κόσμο από τις ΗΠΑ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έως την Ινδία, την Αυστραλία, την Μαλαισία και την Ρωσία.

Η υψηλή πελατεία της περιλαμβάνει ονόματα όπως η σχεδιάστρια Allegra Hicks, η Ατζελίνα Τζολί και η Κιρστεν Νταστ.

Η Μαρία Χατζηστεφανή σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μετακόμισε στη Νέα Υόρκη όπου και συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Columbia. Παρέμεινε στις ΗΠΑ και εργάστηκε στην επενδυτική τράπεζα Salomon Brothers για 3 χρόνια και έπειτα μετακόμισε στο Λονδίνο το 1997.

Η ίδρυση της εταιρείας της κάλυψε ένα τεράστιο κενό που υπήρχε στην έως τότε αγορά, και αφορούσε καλλυντικά βασισμένα σε φυσικά συστατικά.

Είναι παντρεμένη με τον Στρατή και έχουν αποκτήσει 2 γιους.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ