Πολυτάλαντη παραγωγός στη βρετανική τηλεόραση
Έργα Ελλήνων

Πολυτάλαντη παραγωγός στη βρετανική τηλεόραση

Η Κλειώ Ρόκος είναι πετυχημένη ηθοποιός, θεατρικός παραγωγός, παρουσιάστρια, επιχειρηματίας και συγγραφέας.

Γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου του 1962 στο Ριο Ντε Τζανέιρο, λόγω της δουλειάς του πατέρα της που ασχολείτο με τη ναυτιλία. Ο πατέρας της ήταν Έλληνας και η μητέρα της Αγγλίδα. Αργότερα η οικογένεια μεταφέρθηκε στην Αγγλία.

Από μικρή λάτρευε την ηθοποιία και παράλληλα με τα μαθήματα της πήγαινε και σε εργαστήριο θεάτρου.

Ξεκίνησε να δουλεύει στην τηλεόραση στο Kenny Everett Show στο BBC, το οποίο διήρκεσε για 8 χρόνια. Αν και η βάση της είναι η Αγγλία, μοίραζε τον χρόνο της μεταξύ Αγγλίας και ΗΠΑ για να λαμβάνει μέρος σε κωμικές τηλεοπτικές σειρές όπως το Tropical Heat του NBC και το The Highlander.

Το «7 χρόνια φαγούρας» ανέβηκε στο West End του Λονδίνου σε δική της παραγωγή με πρωταγωνίστρια την Νταριλ Χάνα. Η Κλειώ ανέλαβε την παραγωγή και την παρουσίαση της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Cleo Worldwide» για το κανάλι 5. Ακολούθησαν πολλές πετυχημένες σειρές.

Το 2007 λαμβάνει μέρος στο Celebrity Big Brother. Το 2009 εμφανίζεται και διαγωνίζεται στο Britain’s Best Celebrity Chef.

Το 2012 η Κλειώ ξεκίνησε την δική της μάρκα ποτού Τεκίλα, την οποία ονόμασε Aqua Riva και μάλιστα ήδη έχει κάνει μεγάλη επιτυχία. Το όνομα το εμπνεύστηκε από τον Αριστοτέλη Ωνάση, τον οποίο θαυμάζει από όταν ήταν μικρή. AquaRiva ονομαζόταν ένα από τα σκάφη του γιοτ Κριστίνα.

Πρόσφατα έγραψε το βιβλίο «The Power of Positive Drinking». Το βιβλίο αυτό δεν είναι ένας οδηγός για το πώς να μεθύσει κανείς αλλά για το πώς να πιείτε με το σωστό τρόπο και να το απολαύσετε.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ