Κατασκευάζει τις καλύτερες ρακέτες θαλάσσης στον κόσμο
Έργα Ελλήνων

Κατασκευάζει τις καλύτερες ρακέτες θαλάσσης στον κόσμο

Στην δεκαετία του 1950 ο Δημήτρηs Φερεντίνοs,20 χρονών,ξυλουργόs στο επάγγελμα οραματίζεται την ιδέα και κατασκευάζει την ξυλορακέτα θαλάσσηs. Αγαπώνταs την θάλασσα ήθελε να συνδυάσει την δουλειά με αυτήν.

Επαγγελματικά ξεκίνησε στιs αρχέs τηs δεκαετίαs του 1960 στην οδό Γεωργίου στο Κουκάκι.Εκεί έμεινε μέχρι και το 1969 από όπου μετακινήθηκε στην οδό Δεληγιάννη πίσω από το ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο.

Το 1978 η Μαρία Παπαναστασίου γνώρισε τον Δ.Φερεντίνο, και αναλαμβάνει την διοίκηση και ανάπτυξη τηs επιχείρησηs μετά τον αιφνίδιο θάνατο του.

Στην δεκαετία του 1990 ξεκινάει η συνεργασία με τα πολυκαταστήματα ΚΑΤΡΑΝΤΖΟS ΣΠΟΡ, ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΑΓΟΡΑ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ, ΚΑΖΟΣ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ , FOTIS- SPORT τα οποία βρίσκονται στην Κρήτη στα Χανιά.Την ίδια χρονιά η επιχείρηση αποφασίζει και μεταφέρεται σε ένα χώρο 90 τμ στην οδό Φραγκούδη 19,πίσω από το ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο.

Το 1991 γίνεται επένδυση σε νέα σύγχρονα μηχανήματα παραγωγήs με στόχο τον εκσυγχρονισμό τηs επιχείρησης.

Το 1993 ΤΟ ΑΓΟΡΙ αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση τηs εταιρείαs TRETORN στην Ελλάδα (είδη τέννιs).

Το 1994-1995 συνεργάζεται με την PANAFON σε προωθητικέs ενέργειεs σε διάφορεs πόλειs τηs Ελλάδαs όπωs ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΧΑΝΙΑ.
Το 1996 ξεκινάει η συνεργασία με τα αθλητικά καταστήματα PETER SPORT στην Θεσσαλονίκη.

Το 1997 η επιχείρηση μεταφέρεται σε νέο χώρο 200 τμ στην οδό Φραγκούδη 26 πάντα πίσω από το ΠΑΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο.

Το 1998, ξεκινάει η συνεργασία με την εταιρεία ΔΗΜΚΑ ΕΠΕ για την αποκλειστική αντιπροσώπευση των προϊόντων ΑΓΟΡΙ σε όλη την Ελλάδα. Ο νέοs αιώναs ξεκινάει δυναμικά για ΤΟ ΑΓΟΡΙ κατασκευάζονταs 30.000 ρακέτεs για την ΕΛΓΕΚΑ ΑΕ σε μία σειρά προωθητικών ενεργειών για τα μεγαλύτερα Super Markets πανελλαδικά.

Το 2001 ξεκινάει η συνεργασία με τη μεγαλύτερη παγκοσμίωs αθλητική αλυσσίδα την INTERSPORT, καθώs και με τα πολυκαταστήματα ΦΩΚΑΣ ΑΕ.

Το 2002 το παραγωγικό προσωπικό αυξάνεται σε 5 άτομα.

Στόχος της επιχείρησης είναι η δραστηριοποίηση κυρίως στην Ευρωπαϊκή Ένωση

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ