Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια που κλέβει την παράσταση μέσω Youtube
Έργα Ελλήνων

Η Ελληνίδα ερμηνεύτρια που κλέβει την παράσταση μέσω Youtube

Η Μαρία Ζουρούδη «χτίζει» καθημερινά το μουσικό της προφίλ μέσω του Youtube. Γνωστή στις Ηνωμένες Πολιτείες ως Maria Zouroudis, κατάφερε μέσα σε ένα εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, να γίνει δημοφιλής μέσα από διασκευές τραγουδιών τις οποίες μπορεί κανείς να παρακολουθήσει στο διαδίκτυο – χαρακτηριστικά, το πρώτο της τραγούδι ξεπέρασε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα τις 1.163.157 προβολές.

Πλέον, θεωρείται και όχι άδικα, μία από τις πλέον δημοφιλείς ανερχόμενες τραγουδίστριες του Youtube, ενώ τα video της γεμίζουν με θετικά σχόλια από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Δεν είναι τυχαίο το ότι ακόμη και το CNN αναφέρθηκε στην Μαρία Ζουρούδη, με αφορμή διασκευή που έκανε με άλλους καλλιτέχνες του Youtube στο “We are the world”.

Στην πρώτη συνέντευξή της, που παραχώρησε σε ελληνικό μέσο και συγκεκριμένα στο Mediasoup, η Μαρία Ζουρούδη επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι λατρεύει την Ελλάδα, όμως η ενασχόλησή της με τη μουσική, δεν της έχει δώσει τα τελευταία χρόνια τη δυνατότητα να την επισκεφθεί, κάτι πάντως που σκοπεύει να κάνει το συντομότερο δυνατό. Παράλληλα επισημαίνει ότι η απόφασή της να ασχοληθεί τελικά με αυτό που αγαπάει και κάνει τόσο καλά, δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, καθώς το οικογενειακό της περιβάλλον είχε κάποιες – λίγες ωστόσο ενστάσεις, οι οποίες πάντως εξανεμίστηκαν, καθώς οι γονείς της είδαν το πάθος της για τη μουσική και τη στήριξαν στην επιλογή της.

Αγαπημένοι της καλλιτέχνες είναι μεταξύ άλλων οι Donny Hathaway, Mariah Carey, Coldplay, The Beatles, Alicia Keys, Tim McGraw, Carrie Underwood, BoyzIIMen, Lauryn Hill και από την ελληνική σκηνή θαυμάζει τις Άννα Βίσση, Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή κ.α.

Τέλος, η ίδια υποστηρίζει πως δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση από δισκογραφική εταιρία στην Ελλάδα, ενώ τα όνειρά της περιστρέφονται γύρω από τη μουσική δημιουργία.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ