Ελίζαμπεθ Αρώνη
Έργα Ελλήνων

Ελίζαμπεθ Αρώνη

Η Ελίζαμπεθ Αρώνη είναι η Ελληνίδα από την Ιεράπετρα που κατάφερε να κατακτήσει τον χώρο της μόδας. Με εμφάνιση οπτασίας, βλέμμα μαγνητικό και μια ομορφιά που ισορροπεί ανάμεσα στην αθωότητα και το elegant, η Ελίζαμπεθ είναι από τους νέους ανθρώπους της χώρας μας που δε σταματά ποτέ να ονειρεύεται και να παλεύει για τους στόχους της.

Γεννημένη στη Γερμανία, η σήμερα 24χρονη καλλονή, μετά το διαζύγιο των γονιών της, λόγω της αδυναμίας προς τον πατέρα της, τον ακολούθησε στην Ιεράπετρα της Κρήτης. Αρχικά, το γεγονός πως δεν ήξερε την ελληνική γλώσσα και χρειάστηκε πάρα πολλά ιδιαίτερα τη δυσκόλεψε, όμως διευκόλυνε ότι είχε φοιτήσει για λίγο σε ελληνικό σχολείο στη Γερμανία και δημιούργησε όμορφες εμπειρίες.

 

 

Μετά το Λύκειο, επέστρεψε στη γενέτειρά της για σπουδές. Η θεία της, ως σχεδιάστρια μόδας, έτυχε να την πάρει μαζί της σε μια φωτογράφηση για να δει πώς φτιάχνουν τα μαλλιά και το μακιγιάζ στα μοντέλα. Τότε ήταν που την ανακάλυψαν, καθώς οι φωτογράφοι εκεί της πρότειναν να κάνουν και μαζί μια φωτογράφηση, υλικό από την οποία έστειλαν σε ένα πρακτορείο μοντέλων, που τη λάτρεψε.

Στην αρχή, η νεαρή Ελληνίδα είχε πολύ άγχος και δεν ήξερε αν θα τη δέχονταν θετικά στη γερμανική αγορά, καθώς, όπως έχει πει, είναι πολύ απαιτητική. Εν τέλει, όλα κύλησαν θετικά και οι σημαντικές δουλειές έκαναν την εμφάνισή τους. Μάλιστα, το 2012, συμμετείχε πρώτη φορά και στο catwalk στην τελευταία εβδομάδα μόδας του Βερολίνου.

 

 

Έχοντας κάνει πολλές φωτογραφήσεις για νυφικά, καλλυντικά, κοσμήματα και ρούχα, η Ελίζαμπεθ, το 2017, έκανε το ντεμπούτο της με την καμπάνια του οίκου Louboutin. Μέσω Internet, πήρε μέρος σε casting του διάσημου οίκου παπουτσιών, o οποίος τελικά την επέλεξε. Η καμπάνια στην οποία πρωταγωνιστούσαν τα πόδια της έκανε τον γύρο του Διαδικτύου και η ίδια είδε ξαφνικά τη φήμη της να εκτοξεύεται.

 

 

Έχει ταξιδέψει λόγω δουλειάς σε πολλά μέρη του κόσμου, όπως το Λος Άντζελες, μένοντας για μεγαλύτερο διάστημα στο Λονδίνο και το Βερολίνο.

 

 

Υπήρχαν διαστήματα που είχε είκοσι με τριάντα κάστινγκ την ημέρα και μετακινούταν από τη μια άκρη του Βερολίνου στην άλλη. Το γεγονός δεν την ενόχλησε ποτέ, καθώς αγαπά τη δουλειά της και -όπως σχολιάζει- γνωρίζει καλά τον ανταγωνισμό που υπάρχει στον χώρο της μόδας.

Η Ελίζαμπεθ κέρδισε επάξια τον τίτλο του αγαπημένου μοντέλου πρακτορείων, σχεδιαστών και διεθνών brands, καθώς, όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, εκτός από ομορφιά, η επιτυχία απαιτεί τύχη, αλλά κυρίως επαγγελματισμό. «Δεν μπορεί να σε καλούν για casting και να φτάνεις με μία ώρα καθυστέρηση γιατί απλά έχει κίνηση στους δρόμους».

 

 

Σαν μοντέλο έφτασε πολύ πιο ψηλά από ότι ονειρευόταν και δηλώνει ευγνώμων, με τις προτάσεις να έρχoνται η μία μετά την άλλη. Όμως, επιθυμεί να ακολουθήσει καριέρα ηθοποιού στο Βερολινό, όπου και πλέον διαμένει, έχοντας πρόσφατα τελειώσει σχολή υποκριτικής.

Στον χώρο του modeling, πέρασε αρκετές δυσκολίες αν και τίποτα, όπως λέει χαρακτηριστικά, δεν της χαρίστηκε. Στην αρχή της καριέρας της, μάλιστα, της είχαν γίνει επανειλημμένα προτάσεις από διαγωνισμούς ομορφιάς για τη συμμετοχή της, όμως εκείνη επέλεξε να αρνηθεί γιατί όπως λέει «Πιστεύω ότι όλοι μας είμαστε ξεχωριστοί και ότι κανένας δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει έναν άνθρωπο πιο “όμορφο” από κάποιον άλλον».

 

 

«Ήθελα να χαράξω τη δική μου πορεία, με τις δίκες μου δυνάμεις χωρίς την εφήμερη ώθηση που αναμφισβήτητα χαρίζει κάποιο τηλεοπτικό σόου του είδους. Δεν κατακρίνω μια τέτοια επιλογή γιατί μπορεί σε αρκετές περιπτώσεις να αποτελέσει και μια ευκαιρία ιδίως για κάποια κοπέλα χωρίς εμπειρία στον χώρο».

Τη διαδρομή της την αντιμετώπισε σαν μια εμπειρία που της δίδαξε πολλά. Εξακολουθεί να δηλώνει τυχερή που ζει αυτό το «όνειρο» και πλέον «κυνηγά» την ηθοποιία. Στόχος της είναι να παίξει στον κινηματογράφο ή σε κάποια τηλεοπτική σειρά.

 

 

Η νεαρή καλλονή επιστρέφει συχνά στον τόπο της, τον οποίο διαφημίζει με κάθε ευκαιρία στο εξωτερικό, θαυμάζει τους ανθρώπους που παλεύουν για τα όνειρα τους και λατρεύει να βρίσκεται με αγαπημένα της πρόσωπα.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ