Κυνηγήστε το όνειρό σας στην Ελλάδα
Έργα Ελλήνων

Κυνηγήστε το όνειρό σας στην Ελλάδα

Το ενδιαφέρον της για τις τέχνες, ιδιαίτερα της ρητορικής και της δραματικής, ήταν ο λόγος που επέλεξε να ολοκληρώσει προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές της σε δημιουργικούς τομείς. Αυτή τη στιγμή η Νάντια εργάζεται για την κυβέρνηση της πολιτείας Queensland, στην Αυστραλία, ως σύμβουλος επικοινωνίας. Τα καθήκοντα της περιλαμβάνουν το συντονισμό συνεντεύξεων
τύπου με ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς αξιωματούχους, και την παροχή συμβουλών σε επίπεδο στρατηγικής σχετικά με ζητήματα επικοινωνίας και ΜΜΕ. Με αυτόν τον τρόπο στηρίζει την πολιτειακή κυβέρνηση στο δύσκολο έργο της διαχείρισης γνώσεων και πολιτιστικών προγραμμάτων.

Το 2008 είχε την τύχη να εκπροσωπεί την Αυστραλία στο Πρόγραμμα Γλωσσολογίας και Πολιτισμού, που διοργανώθηκε στην Ελλάδα από το υπουργείο Διεθνών Σχέσεων και τη Γενική Γραμματεία Ελλήνων στο Εξωτερικό. Παρέμεινε στην Ελλάδα για ένα μήνα, και σε αυτό το διάστημα αφοσιώθηκε στην ελληνική γλώσσα, την παράδοση και τον σύγχρονο τρόπο ζωής, μαζί με άλλους Έλληνες της διασποράς. Επιπλέον, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, κ. Κάρολο Παπούλια, καθώς και μέλη του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Η Νάντια θαυμάζει την πολιτισμική ποικιλομορφία και έχει ταξιδέψει στην Αυστραλία, την Ασία, το Νότιο Ειρηνικό, τη Μεγάλη Βρετανία, τα Αραβικά Εμιράτα και την Ευρώπη. Ονειρεύεται να μάθει να μιλάει καλά Ελληνικά, να παίζει τέλειο πιάνο, να φτιάχνει καταπληκτικό
μουσακά και να περπατήσει σε ολόκληρο τον κόσμο αναζητώντας τους Έλληνες της διασποράς- για να ανακαλύψει ποιοι είναι και τι κάνουν.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ