Όνειρό της να εμφανιστεί στο Ηρώδειο
Έργα Ελλήνων

Όνειρό της να εμφανιστεί στο Ηρώδειο

Γεννημένη στο Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, η Μελίνα Κανακαρίδη έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο θεατρικό σανίδι σε ηλικία μόλις οκτώ ετών. Σήμερα θεωρείται μία από τις πλέον γνωστές τηλεοπτικές ηθοποιούς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ενώ ο ρόλός της Stella Βonasera στη σειρά «CSΙ Νέα Υόρκη», για την οποία ήταν και υποψήφια για βραβείο Εmmy, εκτόξευσε τη δημοφιλία της.

Μία ακόμη σημαντική στιγμή στην κινηματογραφική της πορεία αυτή τη φορά, ήταν η εμφάνισή της στην ταινία «15 λεπτά» στο πλευρό του Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Η Μελίνα Κανακαρίδη αισθάνεται υπερήφανη για την ελληνική της καταγωγή, αλλά μέσα στο μυαλό της έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι Eλληνοαμερικανίδα.

Έχει δύο κόρες, στις οποίες προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει την ελληνική κουλτούρα και αυτός είναι ο λόγος που επισκέπτεται τη χώρα μας τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε και σύζυγός της, επίσης Ελληνοαμερικανός, Παντελής Κωνσταντινίδης.

Όνειρο και κρυφός της πόθος, είναι σε κάποια στιγμή να της δοθεί η ευκαιρία να εμφανιστεί το Ηρώδειο, για το οποίο θυμάται ότι την πρώτη φορά που παρακολούθησε παράσταση, δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ