Το κορίτσι του James Bond
Έργα Ελλήνων

Το κορίτσι του James Bond

Η Τόνια Σωτηροπούλου εγκατέλειψε την Ελλάδα το 2008 για να κυνηγήσει το όνειρο της ηθοποιίας.  Μόλις τέσσερα χρόνια μετά κατάφερε να γίνει το κορίτσι του James Bond στη συνέχεια της σειράς ταινιών του πράκτορα 007 «Skyfall».

Έχει γεννηθεί στις 28 Απριλίου 1987 σπούδασε υποκριτική στην Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Γ. Κιμούλη και την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Κ.Ε.Α.

Στην Ελλάδα έγινε γνωστή από τις συμμετοχές της στις σειρές «Αληθινοί έρωτες», «Χρυσά κορίτσια», «Σε είδα» και στις ταινίες «Λούφα και παραλλαγή» και «Ψυχραιμία», όμως το όνειρό της ήταν η διεθνής καριέρα.

Φεύγοντας από την Αθήνα, πήγε στο Βερολίνο και έπειτα στο Λονδίνο, όπου ζει μόνιμα πλέον. Όπως τονίζει και η ίδια, ήταν η πιο εύκολη απόφαση, γιατί είχε συνειδητοποιήσει οτί παρά το ρίσκο αυτό ήταν που ήθελε να κάνει. Είχε την τύχη, να συμπρωταγωνιστήσει με τον βραβευμένο ηθοποιό Toby Jones στην ταινία «Berberian Sound Studio».

Μετά από αυτήν της τη συμμετοχή, την ψήφισαν από το πιο έγκυρο κινηματογραφικό site IMDB στην τέταρτη θέση με τις πιο εξωτικές καλλονές, αφήνοντας στην 23η θέση την Ατζελίνα Τζολί.

Στις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, προτίμησε Έλληνες σχεδιαστές, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την χώρα της.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ