Ένας από τους πιο επιτυχημένους νεαρούς επιχειρηματίες για το 2017
Έργα Ελλήνων

Ένας από τους πιο επιτυχημένους νεαρούς επιχειρηματίες για το 2017

Ο Στιβ Ανάστος εργάζεται στην Bain Capital Ventures και έχει συμπεριληφθεί στη λίστα του περιοδικού Forbes “30 under 30” για το 2017 ως ένας από τους πιο επιτυχημένους νεαρούς επιχειρηματίες.

Σπούδασε Ιστορία και Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, όπου και αποφοίτησε το 2011. Ξεκίνησε να εργάζεται ως στρατηγικός σύμβουλος στην Altman Vilandrie & Company. Εκεί ανέλαβε projects στα τηλεπικοινωνιακά και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και στις συναλλαγές συγχωνεύσεων στον χώρο του διαδικτύου. Ορισμένες από τις αρμοδιότητες του ήταν η στρατηγική απόκτηση και διατήρηση πελατών, η υποστήριξη πολλαπλών συναλλαγών συγχωνεύσεων και εξαγορών, η στρατηγική προώθησης της αγοράς καθώς και ο προγραμματισμός ανάπτυξης C-Level. Παρέμεινε στη θέση αυτή για τρία χρόνια.

Στη συνέχεια εργάστηκε στην Blueprint Health. Εκεί ασχολήθηκε με τις πωλήσεις και το μάρκετινγκ, τη στρατηγική, την επιχειρηματική ανάπτυξη και τη συγκέντρωση κεφαλαίων.
Από το 2014, εργάζεται στην Bain Capital Ventures, που ασχολείται με την τεχνολογία ηλεκτρονικού εμπορίου και διαχειρίζεται περιουσιακά στοιχεία αξίας $80 δισεκατομμυρίων παγκοσμίως. Ο Στιβ Ανάστος ασχολείται με τον κύκλο ζωής των επενδύσεων καθώς και με την εύρεση και αξιολόγηση νέων επενδύσεων.

Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε την λίστα “30 under 30” για το 2017, με 600 επιτυχημένους νέους επιχειρηματίες, συνολικά από 15.000 υποψηφίους. Ο Στιβ Ανάστος, μαζί με άλλους τρεις Έλληνες, ήταν στη λίστα σε διαφορετικές κατηγορίες.

Είναι παρατηρητής στις εταιρείες Flow Commerce, Inc., mParticle, Rent The Runway, 4Moms, MediaRadar, Inc. και AvidXchange, Inc.. Παράλληλα, βοήθησε να δημιουργηθεί το BUILD.org στο New York College.

Διαβάστε επίσης:

4 Έλληνες στους πιο επιτυχημένους νέους στον κόσμο για το 2017

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ