Διευθύνων Σύμβουλος σε μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παιχνιδιών παγκοσμίως
Έργα Ελλήνων

Διευθύνων Σύμβουλος σε μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παιχνιδιών παγκοσμίως

Η Μαργκό Γεωργιάδη είναι Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Mattel, μιας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες παιχνιδιών παγκοσμίως. Yπήρξε για πέντε χρόνια Πρόεδρος των Επιχειρήσεων στην Αμερική της Google. Ως Πρόεδρος στη Google, η Μαργκό Γεωργιάδη ήταν επικεφαλής των εμπορικών δραστηριοτήτων της εταιρείας στις ΗΠΑ, τον Καναδά και τη Λατινική Αμερική.

Οι προηγούμενοι ρόλοι της στη Google περιελάμβαναν την ηγεσία παγκόσμιων επιχειρήσεων πωλήσεων και την επέκταση των τοπικών και εμπορικών επιχειρήσεων, όπως το Google Wallet και το Google Places. Ήταν υπεύθυνη για τις πωλήσεις της Google και τις στρατηγικές σε όλες τις περιφέρειες, τα κανάλια και τα προϊόντα, καθώς και για τις ομάδες πωλήσεων τεχνολογίας, οι οποίες ενεργοποιούν την επιτυχή εμπορική εκμετάλλευση των προϊόντων της Google (π.χ., τα AdWords, AdSense) με διαφημιστές και εκδότες.

Πριν ενταχθεί στην Google, ήταν διευθύντρια στη Synetro Capital LLC, μια ιδιωτική εταιρεία επενδύσεων με έδρα το Σικάγο. Υπήρξε επίσης γενική διευθύντρια της Groupon, εκτελεστική αντιπρόεδρος της Card Products και γενική διευθύντρια μάρκετινγκ της Discover Financial Services, όπου πέτυχε μια ριζική μεταστροφή των επιδόσεων των επιχειρήσεων και έδωσε νέα πνοή στα βραβεία ηγεσίας με τα νέα βραβευμένα προϊόντα, την εμπειρία πελατών και το μάρκετινγκ. Πριν από την Discover, ήταν συνεργάτης για 15 χρόνια στην εταιρεία McKinsey and Company  στο Λονδίνο και το Σικάγο. Ήταν επικεφαλής στο μάρκετινγκ και τις πρακτικές του λιανικού εμπορίου της επιχείρησης.

Είναι μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο των Ad Council, McDonald’s Corporation, NorthShore University HealthSystem, The Economic Club of Chicago, και του Εμπορικού Συλλόγου του Σικάγου, της Επιτροπής των 200 (The Committee of 200) και του The Chicago Network.

Έχει πτυχίο οικονομικών από το Harvard College και μεταπτυχιακό MBA (Master in Business Administration) από το Harvard Business School.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ