Διευθυντής του αεροδρομίου της Κολωνίας – Βόννης
Έργα Ελλήνων

Διευθυντής του αεροδρομίου της Κολωνίας – Βόννης

Ο Αθανάσιος Τιτόνης είναι ο Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής του αεροδρομίου της Κολωνίας – Βόννης, από τις 16 Δεκεμβρίου 2016 και Μέλος του Διοικητικού του Συμβουλίου. Υπηρέτησε ως Διευθύνων Σύμβουλος του αεροδρομίου μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου 2016, καθώς επίσης και ως Επικεφαλής Λειτουργιών Εδάφους.

Διορίστηκε Τεχνικός Διευθυντής της Εταιρείας του Αεροδρομίου το καλοκαίρι του 2011, όντας Επικεφαλής των Επιχειρήσεων και του Τμήματος Κυκλοφορίας στο αεροδρόμιο για εννέα χρόνια. «Ως ο Επικεφαλής του τμήματος στον τομέα με το περισσότερο προσωπικό, ο Αθανάσιος Τιτόνης, έκανε εξαιρετική δουλειά», έχει δηλώσει ο Δρ. Volker Hauff, Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου.

Είναι μετανάστης δεύτερης γενιάς. Γεννήθηκε στο Έσλιγκεν της νοτιοδυτικής Γερμανίας το 1967, ενώ κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης. Όταν ήταν μικρός πήγαινε ταυτόχρονα σε γερμανικό και ελληνικό σχολείο, ενώ πρότυπό του ήταν ο πατέρας του.

Αφού τελείωσε τις σπουδές του ξεκίνησε να εργάζεται σε διάφορες αεροπορικές εταιρείες και εδώ και δεκατρία χρόνια διευθύνει το αεροδρόμιο της Κολωνίας/Βόννης, ένα αεροδρόμιο που εξελίσσεται δυναμικά. Στο παρελθόν, έχει δουλέψει επίσης, ως εργάτης σε εργοστάσια και αυτό τον έχει κάνει να σέβεται πολύ τους εργαζομένους του.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

ΣΧΟΛΙΑ

  Σχόλια: 1

  1. Sadeep Fernando

    Welcome to the Ras Al Khaimha International Airport Sir,


ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ