Διευθυντής Παραγωγής στη σειρά Game of Thrones
Έργα Ελλήνων

Διευθυντής Παραγωγής στη σειρά Game of Thrones

Ο Βινς Γεραρδής είναι μέλος της ομάδας των Διευθυντών Παραγωγής της διάσημης σειράς Game of Thrones. Έχει κερδίσει βραβείο Έμμυ το 2015 στην κατηγορία Outstanding Drama Series (Εξαιρετική Δραματική Σειρά) για το Game of Thrones, ενώ η ομάδα του ήταν υποψήφια στην ίδια κατηγορία τις χρονιές 2011, 2012, 2013 και 2014.

Οι υπόλοιποι συνεργάτες του στην ομάδα παραγωγής της σειράς είναι οι David Benioff, D.B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger, Bernadette Caulfield, Guymon Casady, George R.R. Martin, Christopher Newman, Greg Spence, Lisa McAtackney και Bryan Cogman.

Γεννήθηκε στο Χόλιγουντ, μεγάλωσε στο Μάλιμπου και ζει στην παραλιακή περιοχή του Μαϊάμι. Έχει δουλέψει σαν παραγωγός και συνδιευθυντής παραγωγής στις παρακάτω ταινίες και σειρές όπως: Riverworld, Snow Wonder, Jumper, Flashforward, Red Mars και The 4th Kingdom, μια τηλεοπτική σειρά στην οποία θα είναι ο διευθυντής παραγωγής και που στήνεται αυτή τη στιγμή.

Η σειρά The 4th Kingdom που ετοιμάζει είναι ένα δυναμικό δράμα με μπάτζετ 40 εκατομμύρια δολάρια. Ο Γεραρδής την περιγράφει σαν κάτι ανάμεσα στο Mad Max και το Waterworld. Τα δέκα επεισόδια της σειράς υπογράφει ο Paul Chart που ανάμεσα στις δουλειές του περιλαμβάνονται η διασκευή του επιστημονικής φαντασίας μυθιστορήματος της P.D. James “The Children Of Men” (2007), του “Journey 3-D (2008) για την Walden Media/Disney με πρωταγωνιστή τον Brendan Fraser, τη βιογραφία του Puccini “Cecilia” για τον Irvin Kershner και το rewrite του “The Book of Life” (2014) σε παραγωγή του Guillermo Del Toro. Ο Γεραρδής ελπίζει να πραγματοποιήσει τα γυρίσματα στις Μπαχάμες, που είναι διάσημες για τα νερά τους.

«Εκπροσωπώ πολλούς σπουδαίους συγγραφείς που είναι απασχολημένοι με το να δημιουργούν λογοτεχνία που θα απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό. Είχα την ευλογία και την τύχη να είμαι στη μοναδική θέση του θεματοφύλακα αυτών των ιδεών, αυτής της πνευματικής ιδιοκτησίας, και είχα και τη δυνατότητα να έχω μια υπέροχη καριέρα υλοποιώντας τέτοια πρότζεκτ έχοντας την κλίση για τέτοιου είδους ταινίες, για τηλεόραση, για βιντεοπαιχνίδια κ.α.» έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη του.

Στο Game of Thrones έχουν εργαστεί 10 ακόμα Έλληνες.

ΣΧΟΛΙΑ

  Σχόλια: 2

  1. Adrianne Roy

    I am the author of best selling novel “Do you know who I am”
    Could you please put me in touch with Vince Gerardis

    Adrianne Toy


    • Γιώργος Μανδύλης

      Dear Adrianne Toy,

      Thank you very much for your message.
      Unfortunately, we do not have Mr. Gerardis’ contact information.

      Kind regards,

      Ellines.com


ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ