Μαγεύει το Hollywood με τα φορέματα του
Έργα Ελλήνων

Μαγεύει το Hollywood με τα φορέματα του

Ο Νίκος Βέρρεος είναι σχεδιαστής μόδας, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός στις ΗΠΑ μετά τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό μόδας Project Runway, το οποίο παρουσιάζει η Heidi Klum.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία του Νίκου είναι ότι κάθε γυναίκα αξίζει μια στιγμή κόκκινο χαλί.

Γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1967 στο Μιζούρι, αλλά πέρασε τα πρώτα του χρόνια στο Καράκας της Βενεζουέλας. Η οικογένεια του επέστρεψε στις ΗΠΑ, όταν ήταν 10 ετών. Ο πατέρας του ήταν Έλληνο-Αμερικανός διπλωμάτης και η μητέρα του κατάγεται από τον Παναμά. Ο θείος της μητέρας του, Arnulfo Arias, υπηρέτησε ως πρόεδρος του Παναμά τρεις φορές (1940-41, 1949-1951, και για δέκα ημέρες τον Οκτώβριο του 1968). Αγαπούσε την μόδα από μικρό παιδί.

Έλαβε το πτυχίο του από το UCLA, μελετώντας Πολιτική Επιστήμη και Διεθνείς Σχέσεις. Στη συνέχεια φοίτησε στο Fashion Institute of Design & Merchandising / FIDM, από όπου πήρε με άριστα το πτυχίο Advanced Fashion Design.

Το 2001 ο Νίκος και ο David Paul δημιούργησαν την σειρά ρούχων NIKOLAKI. Η σειρά είχε μεγάλη επιτυχία καθώς την φιλοξενούν μαγαζιά σε όλον τον κόσμο, από το Μανχαταν έως το Τόκυο. Οι συλλογές του με λαμπερές τουαλέτες και φορέματα κοκτέιλ έχουν φορεθεί από διάσημες κυρίες όπως η Katy Perry, η Beyoncé, η Heidi Klum, η Εβα Λονγκόρια και η Carrie Underwood.

Την άνοιξη του 2013 ο Νίκος ξεκίνησε τη σειρά ρούχων του NV Verreos, η οποία πωλείται σε όλη τη χώρα και στην ηλεκτρονική διεύθυνση NVNickVerreos.com.

Έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία ως σχολιαστής μόδας των εμφανίσεων στο κόκκινο χαλί και ανταποκριτής για το τηλεοπτικό κανάλι E!, το NBC και το CNN International.

Έχει συνεργαστεί και σχεδιάσει επί παραγγελία φορέματα για πολλές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Orbit Gum, της Wrigley, της Heineken και της Mattel.

Τα τελευταία πέντε χρόνια είναι μέλος της ειδικής ομάδας μόδας του Δικτύου Wrap TV Guide για τις Χρυσές Σφαίρες, τα Grammys, τα βραβεία SAG, τα Primetime Emmys και έχει αναλάβει τη ζωντανή ανταπόκριση και σχολιασμό για το κόκκινο χαλί των Όσκαρ.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ