Φέρνει την επανάσταση στα Digital Media
Έργα Ελλήνων

Φέρνει την επανάσταση στα Digital Media

Ο Αθανάσιος Στεφανόπουλος, είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος ( CEO ) της Gorilla Spot , Inc., μια εταιρεία που εδρεύει στη Νέα Υόρκη.

Το 1998 έλαβε Bachelor of Arts in Political Science & Religious Studies από το Willamette University και το 2007 πήρε MBA στο Communications & Media Management του Fordham University.

Ο Στεφανόπουλος, το 2005 ενώ εργαζόταν στο διαφημιστικό γραφείο Shoolery Design, Inc. , συνειδητοποίησε τον τρόπο με τον οποίο τα παραδοσιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης μπορούν να συνδυαστούν με τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες. Έτσι τον Ιανουάριο του 2007 ίδρυσε την εταιρεία GorillaSpot Media. Η εταιρία αυτή δημιουργεί εφαρμογές βίντεο για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά και τρόπους με τους οποίους η εκάστοτε εταιρία θα μπορεί να επικοινωνεί με τους πελάτες της μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Twitter και άλλα. Σύντομα η GorillaSpot Media απέκτησε σημαντικούς πελάτες όπως HBO, Paramount Pictures, MTV, CBS Sports στις οποίες και οργάνωσε ολόκληρες τις διαφημιστικές τους καμπάνιες μέσω του διαδικτύου.

Είναι επίσης καθηγητής Media Entrepreneurship και Social Media στο Fordham University’s Graduate School of Business της Νέας Υόρκης αλλά και διευθυντής σε μία σειρά διαλέξεων με θέμα τα ΜΜΕ.

Πριν ακόμη ξεκινήσει την καριέρα του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εργάστηκε για την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, όπου και συγκέντρωνε χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ