Πολυβραβευμένη δημοσιογράφος στις ΗΠΑ
Έργα Ελλήνων

Πολυβραβευμένη δημοσιογράφος στις ΗΠΑ

Η Βίκυ Λιβιάκη, είναι καταξιωμένη δημοσιογράφος στην Αμερική. Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, της έχουν απονεμηθεί πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων δυο Emmy-Awards για το Καλύτερο Ψυχαγωγικό Πρόγραμμα (Best Entertainment Program) και για την Καλύτερη Παρουσία στη Κάμερα (Best on Camera Performance). Της έχουν απονεμηθεί έξι βραβεία από το Associated Press, βραβείο Καλύτερου Ντοκιμαντέρ και Μίνι Σειράς από το Radio-Television News Directors Association και έχει επίσης τιμηθεί για την συνεισφορά της στην παρουσίαση από το American Women in Radio and Television.

Γεννήθηκε στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια και έχει ελληνική καταγωγή. Η μητέρα της κατάγεται από την Καλαμάτα και την Κόρινθο και ο πατέρας της από την Κρήτη. Σπούδασε Δημοσιογραφία στο University of California.

Ξεκίνησε την καριέρα της στο ραδιοφωνικό σταθμό KFRC Radio στο Σαν Φρανσίσκο ως παρουσιάστρια ειδήσεων και στην πορεία συνεργάστηκε με το Metro Traffic Control, K101 Radio και KGO Radio.

Η καριέρα της στην τηλεόραση είναι αξιοσημείωτη. Έχει συμμετάσχει σε πολλά τηλεοπτικά προγράμματα όπως “The West,” “In America,” “Day and Date” για το CBS και “Real Life” για το NBC.Τα τηλεοπτικά προγράμματα “Travel Update program” και “Consumer Travel Reports” έχουν προβληθεί σε περισσότερους από 100 τηλεοπτικούς σταθμούς της Αμερικής αλλά και σε πολλές ακόμη χώρες.

Το 2001 εντάχθηκε στο εργατικό δυναμικό το τηλεοπτικού σταθμού KRON4, όπου και εργάζεται ως παρουσιάστρια ειδήσεων και ρεπόρτερ.

ΣΧΟΛΙΑ

  Σχόλια: 1

  1. Brian Purtill

    I doubt Vicki would remember me, but I grew up in Sacramento and was good friends with the Rotas family. My brother Dave and I spent many happy days at the Greek Food Festivals each year and I remember Vicki well. She stood out then, and it’s no surprise to me she’s made such a tremendous career in broadcasting. Vicki, I live in the North Bay and watch you regularly. Your absolute professionalism is a joy to see, and it makes me proud to be from Sacramento. I congratulate you on such a terrific career. Keep up the good work. Take care. Brian Purtill


ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ