Υποδύθηκε τον “κακό” στο Die Hard 4
Έργα Ελλήνων

Υποδύθηκε τον “κακό” στο Die Hard 4

Ο Γιώργος Υφαντόπουλος έγινε γνωστός με το όνομα Yorgo Constantine και είναι ηθοποιός στο Hollywood. Έχει παίξει σε επιτυχημένες ταινίες όπως στο «Die Hard 4» δίπλα στον Bruce Willis το 2007 και στο «Fast Five» (πέμπτο sequel του Fast & Furious) το 2011. Το 2007 έπαιξε επίσης στην ταινία  «Death Sentence» την οποία σκηνοθέτησε ο James Wan.

Μεγάλωσε στο Greenwich Village και μετά στη Tribeca. Ο πατέρας του γεννήθηκε στην Ελλάδα στην περιοχή του Παγκρατίου στην Αθήνα. Στην ηλικία των 12 ξεκίνησε να ασχολείται με το τέννις και στα 19 του δούλευε στο tennis-club  “The Roof” (το αγαπημένο μέρος του πρώην Παγκόσμιου Πρωταθλητή και Grand Slam Champion Bobby Riggs). Σύντομα κατέκτησε το USPTA Pro 1, τη μέγιστη αξιολόγηση στις εξετάσεις πιστοποίησης USPTA.

Εντυπωσιασμένος από την ελληνική φιλοσοφία και τις ελληνικές ρίζες του, η ηθοποιία του κέντρισε το ενδιαφέρον. Σπούδασε στο New York University και πήρε την απόφαση να αλλάξει καριέρα και να γίνει ηθοποιός. Έχει παίξει πολλούς ρόλους σε σειρές όπως το «Beverly Hills», «The Unit», «ER» καθώς και σε ταινίες όπως «Phone Booth» και «Cement».

Ζει στο Λος Άντζελες μαζί με τη γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ