Στις 50 κορυφαίες γυναίκες επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών στην Αυστραλία
Έργα Ελλήνων

Στις 50 κορυφαίες γυναίκες επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών στην Αυστραλία

Η Ντέμη Μαρκογιαννάκη, είναι μία από τους ιδρυτές της διαδικτυακής εταιρείας WeTeachMe. Για το εγχείρημα της αυτό αλλά και για την επιτυχία που γνώρισε, κατατάχθηκε στην 32η  θέση της λίστας με τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες κάτω των 40  ετών στην Αυστραλία, σύμφωνα με το Shoestring.com.au.

Η Μαρκογιαννάκη πήγε στην Αυστραλία προκειμένου να ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης, από όπου και έλαβε το μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Global Media Communications. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της εργάστηκε ως δημοσιογράφος στην εφημερίδα “Neos Kosmos”. Αποφάσισε όμως να αλλάξει σελίδα στην καριέρα της με το να γίνει μία από τους ιδρυτές της εταιρείας WeTeachMe.

Ο ιστότοπος WeTeachMe καλύπτει μια μεγάλη γκάμα από αντικείμενα-μαθήματα, όπως συγγραφή, φωτογραφία, ανάπτυξη λογισμικού και μουσική. Η εταιρεία αύτη παρέχει επίσης και ένα αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό πρόγραμμα γραμματειακής υποστήριξης στις επιχειρήσεις που προσφέρουν τα μαθήματα στους ενδιαφερόμενους.

Το WeTeachMe συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 10 πιο επιτυχημένες start-up εταιρείες στην Αυστραλία, σύμφωνα με το περιοδικό Shoe String.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ