Tο νερό θαύμα από τα Καρπάθια όρη 
Επιχειρώ

Tο νερό θαύμα από τα Καρπάθια όρη 

Το νερό είναι το πιο διαδεδομένο υγρό στη Γη. Είναι ένας μυθικός πόρος που απαιτεί συνεχή διαχείριση, αφού είναι απαραίτητο για κάθε μορφή ζωής. Η αφθονία ή η έλλειψή του επηρεάζει σημαντικά τον τρόπο ζωής των ανθρώπων. Άλλωστε το 70% του ανθρώπινου σώματος αποτελείται από νερό. 

Τα Καρπάθια όρη από την άλλη κρύβουν φυσικές πηγές που αναβλύζουν γάργαρο νερό,καλύπτονται από απάτητα δάση ελάτων και βελανιδιών με πανίδα ένα σημαντικό πληθυσμό άγριων ζώων (αρκούδες, λύκοι,αγριογούρουνα κλπ.) Τα δάση είναι εκτεταμένα σε επιφάνεια που αντιστοιχεί όσο 2 φορές την έκταση της Μακεδονίας. Εκεί ακριβώς, 21 χρόνια πριν τα δάση των Καρπαθίων αποκάλυψαν στον Ιωάννη Βάλβη έναν φυσικό θησαυρό. Μια πηγή η οποία ανέβλυζε νερό τόσο αγνό, που είναι κατάλληλο ακόμη και για βρέφη.

Για μια δεκαετία, ο Έλληνας επιχειρηματίας 3ης γενιάς με καταγωγή από τη Σαντορίνη, διεξήγαγε λεπτομερείς έρευνες, ούτως ώστε να διαπιστώσει ότι η ανακάλυψη αυτή έφερε ένα ξεχωριστό εύρημα: το μόνο νερό στον κόσμο με μηδενικά νιτρικά (ανθρακούχο) ή σχεδόν μηδενικά νιτρικά (απλό).

Το AQUA Carpatica παραμένει αναλλοίωτο, αγνό και αμόλυντο εδώ και αιώνες, χωρίς πρόσθετα, χωρίς ενισχυτικά γεύσης, χωρίς τεχνητό ανθρακικό ή επεξεργασία. Όπως ακριβώς πρέπει να είναι το φυσικό μεταλλικό νερό.

 

 

Στα Καρπάθια Όρη, σε ένα από τελευταία άγρια δάση της Ευρώπης, βρίσκονται προστατευμένες οι δύο πιο αγνές, φυσικές πηγές του πλανήτη μας. Από αυτές τις παρθένες πηγές αναβλύζουν τα μοναδικά μεταλλικά νερά AQUA Carpatica: 

AQUA Carpatica Φυσικό Μεταλλικό Νερό 

AQUA Carpatica Φυσικώς Ανθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Το AQUA Carpatica φυσικό μεταλλικό νερό έχει σχεδόν μηδέν νιτρικά (0,6mg/l), γεγονός που το καθιστά απόλυτα ασφαλές για τις μητέρες και τα μωρά, αλλά και για όποιον επιθυμεί ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Από την άποψη των Νιτρικών είναι από τα αγνότερα νερά της φύσης, η ιδανική επιλογή για ευτυχισμένες και υγιείς οικογένειες. Θα το βρείτε σε συσκευασίες PET 0.250lt, 0.5lt, 1lt, 1.5lt και 2l t καθώς και σε γυάλινη φιάλη των 0,750lt . Κυκλοφορεί και η συσκευασία για παιδιά PET 250ml με πρωτοποριακό ειδικό στόμιο που τα διευκολύνει να το πίνουν χωρίς να βρέχονται τα ρουχαλάκια τους.

 

 

 

Για το λανσάρισμα του Aqua Carpatica στην ελληνική αγορά ο κος Γιάννης Βάλβης Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος δήλωσε:

«Πιστεύουμε ότι η φύση πρέπει να διατηρηθεί αναλλοίωτη και δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε τους φυσικούς πόρους. Στην AQUA Carpatica χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονη, φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία για να εξάγουμε με υπευθυνότητα τα νερά μας. Συνεργαστήκαμε στενά με τις τοπικές αρχές προκειμένου να εφαρμόσουμε ένα σχέδιο προστασίας του περιβάλλοντος το οποίο και υλοποιήσαμε, διασφαλίζοντας ότι η γη γύρω από τις πηγές δεν μολύνεται και δεν επηρεάζεται από οποιαδήποτε ανθρώπινη δραστηριότητα».

 

 

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Οι βασικές κατευθύνσεις των επιχειρήσεων του Ομίλου του Γιάννη Βάλβη έχουν έντονο «πράσινο» χαρακτήρα: Το φυσικό ανθρακούχο μεταλλικό νερό AQUA Carpatica, η παραγωγή κρασιού και η επιλεγμένη παραγωγή βιολογικών οίνων Domeniile Samburesti, και η γεωργία οργανικών δημητριακών με την επωνυμία LaDORNA. Ένας από τους τρέχοντες στόχους του Ομίλου είναι η ανάπτυξη ολοκληρωμένων έργων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όπως τα φωτοβολταϊκά και η ενέργεια βιομάζας Agro Electrica & Terra Muntenia. Ο τζίρος του Ομίλου ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ και το ανθρώπινο δυναμικό αποτελείται από 500 άτομα.

 

 

 

Η κατευθυντήρια αρχή της Valvis Holding, η οποία διέπει την πορεία της ανάπτυξής της από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, είναι ότι αποτελεί «φιλική προς το περιβάλλον επιχείρηση». Με άλλα λόγια, είναι μια «οικολογική επιχείρηση». Ούσα ένθερμη υποστηρίκτρια της πράσινης γεωργίας, η Valvis  Holding έχει θέσει ως στόχο να μετατρέψει τα Καρπάθια Όρη σε ένα οικολογικό γεωργικό κέντρο, και έχει επιτύχει το στόχο της.