Η πρώτη ελληνική εταιρεία ποδηλατικών ρούχων
Επιχειρώ

Η πρώτη ελληνική εταιρεία ποδηλατικών ρούχων

Το ODD³ είναι μια εμπορική επωνυμία ποδηλάτων που ιδρύθηκε στην Αθήνα από τους Φαίδωνα Λαλαγιάννη, Ηλία Μπογδάνο και Βασίλη Γιαννόπουλο. Και οι τρεις ασχολούνται ενεργά με τη εκγύμναση του σώματος, την ποδηλασία και άλλες μορφές γυμναστικής.

Στα τέλη του 2017, οι τρεις φίλοι αποφάσισαν να σχεδιάσουν κάποια ξεχωριστά ρούχα για το άθλημα που αγαπούν, την ποδηλασία. Έχουν πει πως «Παίρνοντας σαν δεδομένο ότι τα περισσότερα ποδηλατικά ρούχα είναι απλά και «βαρετά», θελήσαμε να βάλουμε λίγο χρώμα στις βόλτες των φίλων του αθλήματος, δημιουργώντας την πρώτη ελληνική εταιρεία ποδηλατικών ρούχων, που εμπλέκει τη μόδα και το στυλ με την άψογη τεχνικά ποιότητα των ρούχων».

 

 

Ως εκ τούτου, δημιούργησαν ένα εμπορικό σήμα που προσφέρει υψηλής ποιότητας ένδυσης με σύγχρονο αστικό στυλ και αθηναϊκή αίσθηση. Κατασκεύασαν ρούχα που ανυψώνουν την ποδηλασία σε μια μοντέρνα μορφή άσκησης, έφτιαξαν, δηλαδή, το είδος των ρούχων που κάθε οδηγός, αρχάριος ή επαγγελματίας θα είναι περήφανος να φοράει.

Στην ιστοσελίδα τους -στην οποία βρίσκεται και το ηλεκτρονικό τους κατάστημα- εκτίθεται η προϊοντική γκάμα των ρούχων η οποία αποτελείται από διαφορετικά σχέδια και χρώματα για γυναίκες και άνδρες με χαρακτηριστικά εκείνα που απεικονίζουν τα φλαμίνγκο και τις μπανάνες.

 

 

Η ODD³ δίνει το παρόν στον χώρο της ποδηλασίας και του τριάθλου, είτε ως χορηγός σε διοργανώσεις είτε ντύνοντας αθλητές και μη σε όλο τον κόσμο.

Ο Φαίδωνας Λαλαγιάννης έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιά, από όπου έλαβε και το μεταπτυχιακό του, ολοκλήρωσε μία Level 1 Security Analyst υποτροφία στην Obrela Security Industries, συνεργάστηκε με το Γραφείο Κυβερνοασφάλειας του Ελληνικού Στρατού για την πτυχιακή του, εργάστηκε στην Aspida Group και τώρα, παράλληλα με το ODD³, εργάζεται ως Information Security Consultant στην Obrela Security Industries.

 

 

Ο Ηλίας Μπογδάνος έχει σπουδάσει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, έχει κάνει πολυάριθμες σπουδές στη φωνητική, τη γυμναστική και σε ποικίλες μορφές εκγύμνασης του σώματος, έχει γράψει μουσική για διαφημίσεις της Alpha Bank και της Cosmote, έχει εργαστεί σε μεγάλες αλυσίδες γυμναστηρίων, ενώ είναι συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής κ οργανοπαίκτης των INCO, μίας μπάντας που έχει παίξει, μεταξύ άλλων, δίπλα στους Robbie Williams, Kasabian, Editors και White Lies.

 

 

Ο Βασίλης Γιαννόπουλος είναι personal trainer, αρχηγός ομάδων εκγύμνασης και τριαθλητής με βραβεία και διακρίσεις σε πολλά αθλητικά events. Τον τελευταίο χρόνο μόνο έχει λάβει την πρώτη θέση στο σύνολο του Spetses Triathlon Endurance, δεύτερη θέση στο Olympic Distance Triathlon, τρίτη στο σύνολο στο Olympic Distance Triathlon της Σύρου και έκτη στο σύνολο στο Full Moon Aquathlon.

 

 

Οι ιδρυτές της ODD³ δηλώνουν ενθουσιασμένοι για τη νέα σεζόν, ενώ ανανεώνουν συνεχώς τον κατάλογο τους με νέα σχέδια, τα οποία εκτός από το επίσημο site, βρίσκονται διαθέσιμα και στους λογαριασμούς τους στα social media. Facebook και Instagram.