I
Ο Γιώργος Καράβας είναι μοντέλο με διεθνή καριέρα, έχει εργαστεί για τον οίκο Hermes και για τον γνωστό σχεδιαστή Tom Ford. Εκτός από τη διακεκριμένη πορεία του στον χώρο της μόδας, εργάζεται και ως γυμναστής και personal trainer.
Το διάσημο μοντέλο έχει εργαστεί για τους μεγαλύτερους διεθνείς οίκους μόδας όπως: Hermes, S.Oliver, Brunello Cuccinelli, Tom Ford, Giorgio Armani, Gianfranco Ferre, Jean Paul Gaultier, Vivienne Westwood, Etro, Guess, Cifonelli, Berlutti, Rocco Barocco, Les Hommes, Roberto Cavalli, Cerruti, Burberry, Neil Barrett καθώς και για τον Γιώργο Ελευθεριάδη και τον Τζον Βαρβάτο.
Ο Γιώργος Καράβας συνεργάζεται με γνωστά πρακτορεία μοντέλων όπως το Wilhelmina London, το Sight Management Studio, το X-Ray Models.
Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, θεωρεί ότι οι σημαντικότερες συνεργασίες από τη μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο της μόδας και στις διεθνείς πασαρέλες είναι η συμμετοχή του στην καμπάνια του οίκου Hermes στο Λονδίνο το 2012 και η συμμετοχή του στην επίδειξη μόδας του Tom Ford στο Λονδίνο το 2013.
Φωτογραφίες του έχουν φιλοξενηθεί στις σελίδες πολλών περιοδικών όπως τo” Vogue”, το “Nitro”, το “Status”, το “Esquire”,το “Max”, το “Homme”, το “Men’s Health”, το “Madame Figaro”, το “Elle” και το “Life and Style”.
Ο Γιώργος Καράβας συμμετείχε στην ταινία “Dream The Night Awake”. Τα γυρίσματα της μικρού μήκους ταινίας έγιναν στο Σίδνεϊ με σκηνοθέτη τον πιο επιτυχημένο και περιζήτητο φωτογράφο μόδας της Αυστραλίας, τον Georges Antoni. Στην ταινία συμμετείχαν και άλλα μοντέλα όπως οι δίδυμες αδελφές Norina και Chiara Gasteiger, οι δίδυμοι Steven και Edward Bailey και ο Jonathan Hallinan που είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της BPM.
[:]