Μάθετε άπταιστα ελληνικά στο διαδίκτυο
Καλά Νέα

Μάθετε άπταιστα ελληνικά στο διαδίκτυο

Η σελίδα www.greek-lol.com προσφέρει την ευκαιρία σε όσους θέλουν να μάθουν να μιλούν ελληνικά να το κάνουν εύκολα από όποιο σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκονται.

Παιδιά ελλήνων ομογενών, ενήλικες, επαγγελματίες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν και να εργαστούν στην Ελλάδα ή απλοί ταξιδιώτες, είτε έχουν κάποιες γνώσεις είτε όχι, μπορούν μέσω διαδικτυακών μαθημάτων να μάθουν να επικοινωνούν σε σύντομο χρονικό διάστημα στα ελληνικά, αλλά και να γράφουν!

Η διδασκαλία και η μάθηση συμβαίνουν σε πραγματικό διαδικτυακό χρόνο. Μέσω του Greek Lessons OnLine οι μαθητές αλληλεπιδρούν με το δάσκαλο/ τη δασκάλα ή μεταξύ τους, αν συμμετέχουν σε ομαδικό μάθημα, ακούν, μιλούν, γράφουν, παρακολουθούν videos .

Δημιουργός αυτής της σελίδας εκμάθησης ελληνικών είναι η Στέλλα Μπομποτσιάρη-Βρη. Η επαγγελματική της δραστηριοποίηση στο εξωτερικό την οδήγησε στην απόφαση να βοηθήσει στην προώθηση της γλώσσας και στους Έλληνες Ομογενείς του εξωτερικού αλλά και σε αλλοεθνείς φιλέλληνες.

«Ο συνδυασμός των γλωσσικών και τεχνολογικών μου σπουδών αλλά και η διδακτική μου εμπειρία με οδήγησαν στη δημιουργία του Greek Lessons OnLine,το οποίο αποτελεί ένα εκπληκτικό εργαλείο αλλά και υπηρεσία για όλους τους ανθρώπους που επιθυμούν είτε να μάθουν ελληνικά είτε να βελτιώσουν στις γνώσεις τους στην ελληνική γλώσσα, ιστορία και κουλτούρα.» δηλώνει η κ. Μπομποτσιάρη-Βρη.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να διαπιστώσετε πως λείτουργεί το www.greek-lol.com.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ