O Αλ Πατσίνο στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση
Καλά Νέα

O Αλ Πατσίνο στο ρόλο του Αριστοτέλη Ωνάση

Το βαρύ πυροβολικό του Hollywood, ο Al Pacino, στα 73 του χρόνια, πρόκειται να υποδυθεί τον Έλληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, στην νέα ταινία του Fernando Meirelles “Nemesis”.

Ο Fernando Meirelles, ο βραζιλιάνος σκηνοθέτης που έγινε γνωστός για τις ταινίες  “City of God” και “The Constant Gardener”, υποστηρίζει πως η ταινία θα έχει παρόμοιο ύφος με αυτή του “Νονού” με κεντρικό όμως χαρακτήρα τον Αριστοτέλη Ωνάση. Πρόκειται για προσαρμογή του αμφιλεγόμενου βιβλίου του Peter Evans, “Nemesis: The True Story of Aristotle Onassis, Jackie O, and the Love Triangle” (Νέμεσις: Η αληθινή ιστορία του Αριστοτέλη Ωνάση, της Τζάκι Ο και το Ερωτικό τρίγωνο) το οποίο έφερε αναστάτωση στην οικογένεια των Κένεντι, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Braulio Mantovan.

Ο Evans, ένας ερευνητής δημοσιογράφος, έγραψε για την μεγάλη αντιπάθεια που υπήρχε ανάμεσα στον Ωνάση και τον Μπομπ Κένεντι. Για πολλές δεκαετίες το αμοιβαίο μίσος των δυο αντρών συνεχώς αυξάνονταν, όπως και ο ανταγωνισμός για την κατάκτηση της χήρας του νεκρού προέδρου Τζον Κένεντι, Τζάκι. Ο συγγραφέας αποκαλύπτει το τρίγωνο Κένεντι- Ωνάση- Τζάκι και τοποθετεί τον Έλληνα εκατομμυριούχο στην αρένα της δολοφονίας του Μπομπ Κένεντι.

Ο Michael Fassbender έχει επιλεχθεί για τον ρόλο του Μπομπ Κένεντι, ενώ δεν έχει βρεθεί ακόμα η ηθοποιός που θα υποδυθεί την Τζάκι. Τα γυρίσματα έχει προγραμματιστεί να αρχίσουν τον Σεπτέμβριο.

Πηγή: www.greekreporter.gr

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ