Ομογενής αναλαμβάνει αναπληρωτής βοηθός του Τραμπ
Καλά Νέα

Ομογενής αναλαμβάνει αναπληρωτής βοηθός του Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε 11 νέες προσθήκες στο προσωπικό του στον Λευκό Οίκο, οι οποίοι θα βοηθούν τον ελληνικής καταγωγής Προσωπάρχη, Reince Priebus. Ο ομογενής Τζορτζ Τζιτζίκος αναλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή βοηθού του Προέδρου και Διευθυντή επιχειρήσεων. Θα αναλάβει και επισήμως τα νέα του καθήκοντα από τις 20 Ιανουαρίου.

“Οι συνεργάτες που ανακοινώθηκαν θα είναι τα πρόσωπα κλειδιά στο να βοηθήσουν να εφαρμοστεί η ατζέντα του νέου Προέδρου και θα κάνουν πραγματική διαφορά στην Ουάσινγκτον” τόνισε ο Reince Priebus σε ανακοίνωση του. “Κάθε ένας ξεχωριστά έπαιξε σημαντικό ρόλο βοηθώντας τον Ντόναλντ Τραμπ τους τελευταίους μήνες, και σε κάποιες περιπτώσεις τα τελευταία χρόνια”.

Ο Τζιτζίκος είχε αναλάβει τον ρόλο του διευθυντή επιχειρήσεων της εκστρατείας του Τραμπ και είναι ένας από την αρχική πενταμελή ομάδα που βρίσκεται δίπλα του από την πρώτη στιγμή. Η εταιρεία του Telion έχει ειδίκευση στη στρατηγική επικοινωνία, διαχείριση κρίσεων, επιχειρήσεις πολιτικής και VIP. Θεωρείται ο ιθύνων νους της εκστρατείας του εκκεντρικού Ντόναλτ Τραμπ.

Είχε τον πρώτο λόγο επί της 8ετούς προεδρίας του George W. Bush στον Λευκό Οίκο (2001-2009), ανέλαβε την προεκλογική εκστρατεία ΜακΚέιν-Πέιλιν το 2008, την εκστρατεία του Μιτ Ρόμνεϊ (2012), ενώ είχε αναλάβει την διαχείριση της υπόθεση της ΒΡ με τον τύπο μετά το ατύχημα στην εξέδρα εξόρυξης πετρελαίου Deepwater Horizon στον Κόλπο του Μεξικού.

Διαβάστε επίσης:

Οι 4 Έλληνες στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ

Reince Priebus: Προσωπάρχης στον Λευκό Οίκο

 

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ