Ελληνική πόλη στις 10 κορυφαίες επιλογές Αμερικανών και Καναδών
Καλά Νέα

Ελληνική πόλη στις 10 κορυφαίες επιλογές Αμερικανών και Καναδών

Η διαδικτυακή πλατφόρμα σύγκρισης τιμών και κρατήσεων kayak.com δημοσίευσε τη λίστα με τις 10 κορυφαίες επιλογές για το 2016 για τους Αμερικανούς και Καναδούς ταξιδιώτες. Η κατάταξη των προορισμών έγινε με βάση την αύξηση των «κλικ» που κατέγραψαν οι προορισμοί σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Μία ελληνική πόλη βρίσκεται στις κορυφαίες προτιμήσεις τους. Στην κορυφή κατετάγη η Βαρκελώνη καθώς εμφάνισε αύξηση 27% στις αναζητήσεις πτήσεων. Την ακολούθησαν στη δεύτερη θέση η πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη (+24%) και στην τρίτη, η Κόνα της Χαβάης (+22%). Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν το Τόκιο (Ιαπωνία) και η Μπανγκόκ (Ταϋλάνδη), αμφότερες με αύξηση 21%.

Η Αθήνα βρέθηκε στη 10η θέση της κατάταξης, καταγράφοντας αύξηση 11% στις αναζητήσεις πτήσεων σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Η ελληνική πρωτεύουσα συγκαταλέγεται μεταξύ των έξι ευρωπαϊκών προορισμών της κατάταξης, γεγονός που επιβεβαιώνει το ζωηρό ενδιαφέρον επισκεπτών από τη Βόρεια Αμερική για ταξίδια στην Ευρώπη.

Ο δημοφιλής ιστότοπος προσκαλεί τους επισκέπτες τονίζοντας πως είναι πάντα εξαιρετική ιδέα να επισκεφτείτε την αθήνα. Θαυμάστε την πόλη που μας χάρισε τη δημοκρατία, το θέατρο και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η σύγκριση βασίστηκε σε στοιχεία αναζητήσεων που έγιναν στις ΗΠΑ και στον Καναδά στο διάστημα από 1/11/2014 μέχρι 31/10/2015 και αφορούσαν ταξίδια που επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στο διάστημα από 1/3/2015 μέχρι 28/2/2016.

Δείτε τη λίστα:

1. Βαρκελώνη

Barcelona

2. Μαδρίτη

madrid

3. Κόνα

kona

4. Τόκιο

tokyo

5. Μπανγκόκ

bangkok

6. Άμστερνταμ

amsterdam

7. Μιλάνο

Milan - Μιλάνο

8. Δουβλίνο

Dublin

9. Μανίλα

manila

10. Αθήνα

athens

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ