Δύο Ελληνίδες στις κορυφαίες γυναίκες επιχειρηματίες της Αυστραλίας
Καλά Νέα

Δύο Ελληνίδες στις κορυφαίες γυναίκες επιχειρηματίες της Αυστραλίας

Δύο ελληνικής καταγωγής κορίτσια κατάφεραν με την εταιρεία που δημιούργησαν να βρεθούν στην τρίτη θέση της λίστας με τις 50 κορυφαίες γυναίκες επιχειρηματίες της Αυστραλίας κάτω των 40 ετών για το 2015.

Κάθε χρόνο το Startup Daily δημοσιεύει τη συγκεκριμένη λίστα, η οποία περιλαμβάνει γυναίκες που δημιούργησαν επιτυχημένες εταιρείες πριν καν συμπληρώσουν την 4η δεκαετία της ζωής τους.

Η Θέση Κουζούκα και η Γιώτα Καραλουκά, από απλές bloggers μόδας κατάφεραν να γίνουν επιχειρηματίες του ηλεκτρονικού εμπορίου, με παγκόσμια επιτυχία. Αποτελούν παράδειγμα του πως τα social media μπορούν να οδηγήσουν μια εταιρεία στην επιτυχία. Οι δυο τους ίδρυσαν το διαδικτυακό κατάστημα Sabo Skirt.

Μόνο κατά τους τελευταίους 12 μήνες, κατάφεραν να προσλάβουν ακόμα 10 άτομα, να μεταφερθούν σε νέα γραφεία και να υπογράψουν συμβόλαιο με την αλυσίδα καταστημάτων David Jones και να φθάσουν τους 1 εκατομμύριο ακολούθους στο Instagram.

Σύμφωνα με έρευνα της Global Web Index, το Instagram είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η ενεργή χρήση του Facebook μειώνεται.

«Πιστεύουμε πως η υψηλή ποιότητα και το μοναδικό περιεχόμενο των post μας είναι αυτό που επέτρεψε την ανάπτυξη του λογαριασμού μας στο Instagram σε τέτοιο βαθμό» δηλώνουν η Θέση και η Γιώτα.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ