Η Ελλάδα στα 10 καλύτερα μέρη για γάμο στον κόσμο
Καλά Νέα

Η Ελλάδα στα 10 καλύτερα μέρη για γάμο στον κόσμο

Αν έχετε βρει τον γαμπρό ή την νύφη, τις βέρες και σας λείπει μόνο ο προορισμός, τότε ο δημοφιλής ιστότοπος Destination Wedding σας δίνει την λύση παρουσιάζοντας τους κορυφαίους προορισμούς για την τέλεση ενός γάμου στον κόσμο. Η Ελλάδα, ξεπερνώντας τη Χαβάη και το Λας Βέγκας, κατάφερε να βρεθεί ανάμεσα στις 10 καλύτερες επιλογές για ένα ζευγάρι που θέλει ο γάμος του να είναι εντυπωσιακός και να τον θυμούνται για πάντα όλοι οι καλεσμένοι.

Δείτε παρακάτω ποια θέση κατέλαβε η χώρα μας στην πρώτη δεκάδα.

1. Αρούμπα

Η αέρινη Αρούμπα είναι το έκτο πιο δημοφιλές νησί της Καραϊβικής, πέρα από τις αδιαμφισβήτητες ομορφιές του νησιού, δεν θα διατρέξετε κίνδυνο να καταστραφεί η μεγάλη σας μέρα από κάποια τροπική καταιγίδα!

2. Αριζόνα

Στην Αριζόνα οι χιονοδρομικές πίστες, τα κόκκινα βράχια και οι αμμόλοφους της ερήμου είναι πάντα σε ετοιμότητα για το γάμο σας.

3. Μπαχάμες

Είναι  εξαιρετικά δημοφιλής προορισμός και ειδικά οι Versailles Gardens που είναι αγαπημένη τοποθεσία για την ανταλλαγή των αιώνιων όρκων αγάπης, θα σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία.

4. Μπελίζ

Με περισσότερα από 100 νησάκια, έναν εντυπωσιακό ύφαλο, αιωνόβια σπήλαια, το Μπελίζ έχει κάτι για κάθε ζευγάρι.

5. Καλιφόρνια

Είναι ιδανική καθώς παρέχει ποικιλία τοποθεσιών από κήπους, πολυτελή ξενοδοχεία, παραλίες μέχρι και αμπελώνες.

6. Μεξικανική Καραϊβική 

Η ακτογραμμή του εκτείνεται για περισσότερα από 75 μίλια και περιλαμβάνει το Κανκούν, την Ριβιέρα Μάγια και το νησί Κοζουμέλ.

7. Δομινικανή Δημοκρατία

Οι γάμοι στη Δομινικανή Δημοκρατία είναι τόσο εύκολοι όσο και φαντασμαγορικοί. Πολλά από τα all-inclusives πακέτα προσφέρουν και δωρεάν γάμο και περιλαμβάνουν και οργανωτή του γάμου.

8. Φίτζι

Ευρύτερα γνωστά για τις καλύβες στην παραλία πάνω στο νερό, τις οικολογικές δραστηριότητες, τους εντυπωσιακούς υφάλους, τις πολιτιστικές επιδείξεις και τους φιλικούς κατοίκους, θα κάνουν τον εορτασμό του γάμου σας αξέχαστο. Τα Φίτζι αποτελούνται από 333 νησιά.

9. Φλόριντα

Από τα κορυφαία 10 σημεία στις ΗΠΑ, όπου οι νεόνυμφοι κάνουν check in στο Facebook, τα 4 βρίσκονται στη Φλόριντα (συμπεριλαμβανομένων Μαϊάμι και Ορλάντο), και δεν αποτελεί φυσικά έκπληξη.

10. Ελλάδα

Από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο η Ελλάδα προσφέρει ένα ρομαντικό σκηνικό για γάμους πλούσιους σε Μεσογειακές λιχουδιές, τοπικά κρασιά και χαρούμενες παραδόσεις! Για ένα εντυπωσιακό σκηνικό, κατευθυνθείτε στη Σαντορίνη, όπου τα λευκά σπίτια έρχονται σε αντίθεση με τους μαύρους ηφαιστειακούς βράχους και τη θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Η Μύκονος είναι ιδανική για έναν κοσμοπολίτικο τόνο και για ολοήμερο πάρτυ! Για έναν πιο ήρεμο γάμο, επιλέξτε την Κρήτη, η οποία συνδυάζει τον αρχαίο πολιτισμό με εντυπωσιακές παραλίες. Η Κέρκυρα αλλά και η Ρόδος με τη Μεσαιωνική Παλιά Πόλη είναι εξαιρετικές επιλογές επίσης.

Πηγή: Destination Wedding

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ