Θα χαρίσει ο Ομπάμα το Εmmy στον Γαλυφιανάκη;
Καλά Νέα

Θα χαρίσει ο Ομπάμα το Εmmy στον Γαλυφιανάκη;

Ο ελληνικής καταγωγής κωμικός Ζακ Γαλυφιανάκης κατάφερε να αποσπάσει μια υποψηφιότητα για τα βραβεία Emmy 2014, για την εκπομπή “Between Two Ferns” με καλεσμένο τον Μπάρακ Ομπάμα. Η εν λόγω εκπομπή θα διαγωνιστεί στην κατηγορία «Outstanding Short-Format Live-Action Entertainment Program».

Στη σατυρική εκπομπή του Γαλυφιανάκη, που προβάλλεται στο διαδίκτυο εμφανίζονται γνωστοί ηθοποιοί και τραγουδιστές στους οποίους κάνει τις πιο ακατάλληλες και περίεργες ερωτήσεις!

Ο Ομπάμα εμφανιζόμενος στην εκπομπή ήθελε να πλησιάσει αφενός το νεανικό κοινό και αφετέρου να προμοτάρει το πρόγραμμα  «Affordable Care Act». Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε άνετος και αντιμετώπισε με χιούμορ τις ερωτήσεις του Ζακ Γαλυφιανάκη, ο οποίος μάλιστα στην εισαγωγή του, τον παρουσίασε ως «community organizer»  δηλαδή ως οργανωτή κοινοτήτων.

Ο Ομπάμα απάντησε σε ερώτηση που αφορούσε το γεγονός ότι δεν μπορεί να κατέβει ως υποψήφιος για 3η θητεία, αποστομώνοντας τον Ζακ: «Βασικά πιστεύω πως είναι καλή ιδέα! Αν τολμούσα να κατέβω για τρίτη συνεχόμενη φορά θα ήταν περίπου σαν να έκανα μια τρίτη ταινία Hangover… Δεν θα είχε καλό αποτέλεσμα!»

Διαβάστε περισσότερα για την συγκεκριμένη εκπομπή του Ζακ

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ