Ο Μπάρακ Ομπάμα στην εκπομπή του Ζακ Γαλυφιανάκη
Καλά Νέα

Ο Μπάρακ Ομπάμα στην εκπομπή του Ζακ Γαλυφιανάκη

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίστηκε στην εκπομπή του ελληνικής καταγωγής διάσημου κωμικού Ζακ Γαλυφιανάκη. Η εκπομπή «Between Two Ferns» είναι μια σατυρική εκπομπή, στην οποία ο γνωστός για το καυστικό του χιούμορ Ζακ φιλοξενεί διάσημους ηθοποιούς και όχι μόνο.

Ο Ομπάμα εμφανιζόμενος στην εκπομπή ήθελε να πλησιάσει αφενός το νεανικό κοινό και αφετέρου να προμοτάρει το πρόγραμμα  «Affordable Care Act».

Ο Μπάρακ Ομπάμα εμφανίστηκε άνετος και αντιμετώπισε με χιούμορ τις ερωτήσεις του Ζακ Γαλυφιανάκη, ο οποίος μάλιστα στην εισαγωγή του σύστησε τον Πρόεδρο των ΗΠΑ ως «community organizer»  δηλαδή ως οργανωτή κοινοτήτων.

Ο Ομπάμα απάντησε σε ερώτηση που αφορούσε το γεγονός ότι δεν μπορεί να κατέβει ως υποψήφιος για 3η θητεία, αποστομώνοντας τον Ζακ: «Βασικά πιστεύω πως είναι καλή ιδέα! Αν τολμούσα να κατέβω για τρίτη συνεχόμενη φορά θα ήταν περίπου σαν να έκανα μια τρίτη ταινία Hangover… Δεν θα είχε καλό αποτέλεσμα!»

Στη συνέχεια ο Ομπάμα κάλεσε το HealthCare.gov και ο Γαλυφιανάκης τόνισε ότι ο ίδιος έχει βγει εκτός σύνδεσης για να μην μπορεί η κυβέρνηση να διαβάσει τα sms στο κινητό του.

«Καταρχάς Ζακ, κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι γράφεις στα μηνύματα σου!» αποκρίθηκε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο Ομπάμα πάτησε το «κόκκινο κουμπί πανικού» και τότε αποκαλύφθηκε οτι το γύρισμα γινόταν στον Λευκό Οίκο! Τότε ο Ζακ τον ευχαρίστησε για όλα αυτά τα χρόνια που φιλοξένησαν την εκπομπή του και όταν ο Ομπάμα τον ρώτησε εξοργισμένος ποιος του έδωσε άδεια… απάντησε ο Μπους!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE 

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ