Η Ελληνίδα που κατέκτησε την Αμερικανική showbiz
Έργα Ελλήνων

Η Ελληνίδα που κατέκτησε την Αμερικανική showbiz

Η Παναγιώτα Καραμούζη ή Patricia Kara, όπως έγινε γνωστή στον χώρο του θεάματος είναι μοντέλο, ηθοποίος και παρουσιάστρια. Η μητέρα της και ο πατέρας της μετανάστευσαν στην Αμερική ενώ πλέον η μισή οικογένεια και η αδερφή της έχουν γυρίσει πιά μόνιμα στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε την καριέρα της στο Σικάγο, όπου και γεννήθηκε. Έχει καλύψει τις Χρυσές Σφαίρες και πολλές άλλες εκδηλώσεις με χολιγουντιανό αέρα. Έχει εμφανιστεί σε δεκάδες διαφημιστικά όπως Coors Light, Old Navy, Bally Total Fitness, Kohl’s, κινητά Ericsson και Edison Power.

Έχει εμφανιστεί στο κανάλι NBC, στο E Entertainment και στο MADtv, ενώ έχει συμμετάσχει στη σειρά Beverly Hills, 90210, στα Ατίθασα Νιάτα και στο Passions.

Ως μοντέλο έχει συμμετάσχει σε αναρίθμητες καμπάνιες, ειδικά για μαγιό και αθλητικά είδη, καθώς είναι ιδιαίτερα γυμνασμένη. Έχει φωτογραφεί για μεγάλα περιοδικά, Forbes Magazine, Sports Illustrated, Cosmopolitan, Glamour, Redbook, Shape,  ενώ το περιοδικό «People» την έβαλε στην λίστα με τις εκατό ωραιότερες γυναίκες της Αμερικής.

Η ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος έχει παρουσιάσει πολλές εκδηλώσεις στο κόκκινο χαλί συμπεριλαμβανομένου του Motion Picture and Television Fund με την Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, όπου παίρνει συνέντευξη από όλους τους καλεσμένους.

Συμμετέχει σε αρκετές φιλανθρωπικές οργανώσεις όπως Trinity Children’s Foundation, Tiger Woods Foundation, Make a Wish Foundation, Read Across America

Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στη Μύκονο σε έναν άκρως παραδοσιακό νησιώτικο γάμο.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ