Υποψήφια για μια από τις 6 καλύτερες δουλειές στον κόσμο
Έργα Ελλήνων

Υποψήφια για μια από τις 6 καλύτερες δουλειές στον κόσμο

Στον κατάλογο των 25 φιναλίστ για μια από τις έξι «Καλύτερες Δουλειές στον Κόσμο» βρίσκεται η Ελληνίδα από τη Μελβούρνη Ελενόρ Αργυροπούλου η οποία κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 40.000 υποψηφίους για τη θέση του «φωτογράφου της ζωής της Μελβούρνης».

Η απασχόληση που θα κερδίσει ένας εκ των φιναλίστ, θα έχει διάρκεια έξι μηνών. Αξίζει να σημειωθεί, ότι για τη θέση εργασίας ενδιαφέρθηκαν αρχικώς πάνω από 330.000 άτομα. Τελικά επιλέχθηκαν 25 συμμετέχοντες για τον τελικό.

Οι ενδιαφερόμενοι κλήθηκαν να υποβάλουν ένα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων στο οποίο να εξηγούν γιατί κρίνουν ότι είναι οι κατάλληλοι για τη συγκεκριμένη δουλειά που θα τους αποφέρει 100.000 δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ελενόρ Αργυροπούλου στήριξε σε μεγάλο βαθμό την υποψηφιότητά της στην ελληνική καταγωγή της, όπως και στη μεγάλη ελληνική παρουσία στη Μελβούρνη.

Μαζί με την Ελενόρ μια ακόμα Ελληνίδα, η 24χρονη Άννα Φωτάκη από το Ηράκλειο της Κρήτης κατάφερε να προκριθεί στους 25 επιλαχόντες. Τα ονόματα των έξι νικητών θα ανακοινωθούν στις 21 Ιουνίου.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ