Ο μικρός που προτιμούν οι σκηνοθέτες των επιτυχιών
Έργα Ελλήνων

Ο μικρός που προτιμούν οι σκηνοθέτες των επιτυχιών

Ο Έρως Βλάχος είναι Ελληνοβρετανός ηθοποιός με αρκετές σειρές στο ενεργητικό του παρά το νεαρό της ηλικίας του. Πρωταγωνίστησε στη σειρά “Da Vinci’s Demons”, ενώ έχει συμμετάσχει στην επιτυχημένη παραγωγή “Game of Thrones” αλλά και στην ταινία “Άννα Καρένινα”.

Έχει γεννηθεί στο Λονδίνο στις 13 Ιανουαρίου του 1995. Ο πατέρας του είναι ο Σπύρος Βλάχος, Έλληνας από τις Φιλιάτες και η μητέρα του Terry Davy κατάγεται από την Βρετανία. Η μητέρα του ασχολείται με το σχέδιο μόδας και ο πατέρας του με επιχειρήσεις.

Το χόμπι του είναι η συναρμολόγηση lego, ενώ αγαπά το ποδόσφαιρο.

Το καλοκαίρι του 2008, σε ηλικία 13 ετών, έγραψε και έπαιξε σε δικό του έργο στο Edinburgh Festival Fringe. Επίσης απέκτησε το δικό του σατιρικό σόου στο Radio London και εμφανιζόταν CBBC Extra.

Είναι πολύ ενεργός στο twitter και διατηρεί προσωπική ιστοσελίδα, όπου μεταφέρει γεγονότα από τη ζωή του στους θαυμαστές του.

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά “Casualty” ως Liam Hendricks το 2007. Στη συνέχεια εμφανίστηκε στη ταινία του 2009 “Skellig”. Το 2011, ο Ε. Βλάχος, εμφανίστηκε στη τηλεοπτική σειρά “Episodes” ως το ‘Pucks! Boy’ μαζί με τον Ματ Λε Μπλανκ, καθώς και στη σειρά “Outnumbered” ως Marcus.

Την ίδια χρονιά, έπαιξε το ρόλο του Lommy Greenhands στην επιτυχημένη σειρά “Game of Thrones”.

Στη σειρά «Da Vinci’s Demons», ο  Eros υποδύεται τον Nico Machiavelli, ο οποίος θεωρείται ο πατέρας της σύγχρονης πολιτικής θεωρίας, αλλά και της μηχανορραφίας. Έγινε όμως γνωστός ως Cyril Gray στην ταινία «Η Νάννι ΜακΦι και ο μεγάλος σαματάς», ενώ έκτοτε έχει συμμετάσχει σε αρκετές σειρές.

Επισκέπτεται συχνά τον τόπο καταγωγής του πατέρα του στις Φιλιάτες για να δει συγγενικά πρόσωπα.

«Επισκέπτομαι με δόσεις την Ελλάδα, πετάγομαι για να δω τους παππούδες μου και τα ξαδέρφια μου, αλλά και για να μαυρίσω κάπως, ώστε να μην δείχνω σαν βαμπίρ όταν θα επισκεφτώ και την υπόλοιπη οικογένεια στην Ελλάδα» δήλωσε στο Greekreporter.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ