Ο κωμικός που μοιάζει με 14χρονο παιδί
Έργα Ελλήνων

Ο κωμικός που μοιάζει με 14χρονο παιδί

Ο Ανδρέας-Μιχάλης Μυλωνάκης, γνωστός ως «Andy» είναι ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, συγγραφέας, ράπερ και κωμικός που έγινε γνωστός μέσα από το τηλεοπτικό δίκτυο MTV.

Γεννήθηκε στις 30 Ιανουαρίου του 1976, με εγγενή ορμονική διαταραχή, η οποία του δίνει την εμφάνιση και την φωνή ανήλικου. Μεγάλωσε στο Queens από Έλληνες γονείς, σπούδασε τεχνικός υπολογιστών και ενώ εργαζόταν σε μια εταιρία παράλληλα ανέβαζε μουσικά χιουμοριστικά βίντεο στο site ενός φίλου του, το AngryNakedPat.com.

Στις 26 Ιανουαρίου του 2003, ανέρτησε ένα βίντεο στο YouTube με τίτλο «The Super Bowl is Gay», το οποίο έκανε θραύση και μέσα σε ένα μήνα πάνω από 10 ραδιοφωνικοί σταθμοί τον αναζήτησαν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Εμφανίστηκε στο show του Jimmy Kimmel και άρχισε να πηγαίνει σε διάφορες πόλεις κάνοντας φάρσες και χιουμοριστικές συνεντεύξεις, μέχρι που ανέλαβε τη δική του εκπομπή, το  «The Andy Milonakis Show» στο MTV.

«Μισώ το θέμα της ηλικίας, ο κόσμος με ρωτά εκατοντάδες φορές την ημέρα για να μάθει την ηλικία μου» δήλωσε σε συνέντευξη του.

Έχει 4 μουσικούς δίσκους στο ενεργητικό του, ενώ έχει πρωταγωνιστήσει και σε κινηματογραφικές ταινίες όπως  «The Newest Pledge», «Who’s Your Caddy?», «Still Waiting».

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ