Ένας από τους πλουσιότερους νέους επιχειρηματίες της Αυστραλίας
Έργα Ελλήνων

Ένας από τους πλουσιότερους νέους επιχειρηματίες της Αυστραλίας

Ο Τιμ Δημητρίου είναι επικεφαλής των επιχειρησιακών λειτουργιών της Acquire Learning ανά τον κόσμο και έχει βοηθήσει στην επέκταση της ταχείας ανάπτυξης της εκπαίδευσης και της εργασίας των υπηρεσιών της εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Βοήθησε στην ίδρυση της επιχείρησης πριν από τρία χρόνια, με τον Jesse Sahely, τον Damien Dau και τον John Wall.

Σε ηλικία μόλις 32 ετών βρέθηκε στην 27η θέση της λίστας BRW Young Rich με τους πλουσιότερους νέους της Αυστραλίας για το 2016, με περιουσία 84 εκατομμυρίων δολαρίων. Βρισκόταν και στη λίστα του 2015 στην 33η θέση με περιουσία 73 εκατομμυρίων δολαρίων.

Είναι κάτοχος του πτυχίου Bachelor of Business από το Πανεπιστήμιο La Trobe και έχει αποδεδειγμένη εμπειρία στην ανάπτυξη επιχειρήσεων. Ο Τιμ είναι παθιασμένος με τη δουλειά του και το 2014 είχε τη χαρά και την πρόκληση να εισάγει την Acquire Learning σε μια παγκόσμια πλατφόρμα.

Αγαπά οτιδήποτε έχει σχέση με τις ιπποδρομίες και ονειρεύεται να αγωνιστεί με το επόμενο Black Caviar (ένα αυστραλιανό άλογο, ανίκητο σε 25 αγώνες, που έχει πια αποσυρθεί). Όταν δεν εργάζεται, του αρέσει να ασχολείται με τη φυσική του κατάσταση και απολαμβάνει το καλό φαγητό και κρασί με φίλους.

Σύμφωνα με τον Τιμ, τα βασικά συστατικά για την επιτυχία της Acquire είναι «η πρόσληψη των σωστών ανθρώπων, η εύρεση των σωστών παρόχων, κάνοντας πάντα το σωστό πράγμα και το πιο σημαντικό είναι ο εορτασμός της επιτυχίας».

Διαβάστε επίσης:

4 Έλληνες στους πλουσιότερους νέους της Αυστραλίας

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ