Καλύτερη ανερχόμενη δικηγόρος της Νότιας Καλιφόρνιας
Έργα Ελλήνων

Καλύτερη ανερχόμενη δικηγόρος της Νότιας Καλιφόρνιας

Η Θεανώ Ευαγγελία Καπούρ είναι συνέταιρος στο δικηγορικό γραφείο Gibson, Dunn & Crutcher του Λος Άντζελες και συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους ανερχόμενους δικηγόρους της Νότιας  Καλιφόρνιας σύμφωνα με το περιοδικό Los Angeles.

Εξειδικεύεται  στο δευτεροβάθμιο και το συνταγματικό δίκαιο, και σε ζητήματα που σχετίζονται με τα μέσα ενημέρωσης και τη ψυχαγωγία. Έχει εκπροσωπήσει μεγάλου ενδιαφέροντος υποθέσεις όπως η υπεράσπιση της άρσης απαγόρευσης γάμων μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου στη Καλιφόρνια και η εκπροσώπηση του τηλεοπτικού καναλιού CBS που κατέθεσε μήνυση εναντίον του ABC για αντιγραφή της εκπομπής Big Brother. Επίσης υπερασπίστηκε την Hewlett-Packard σε μια μήνυση για την εταιρεία να παρουσιάζει τα κρυφά ελαττώματα των προϊόντων της και σαν δευτεροβάθμια σύμβουλος της αυτοκινητοβιομηχανίας Toyota σε εκθέσεις που αφορούσαν την «ακούσια επιτάχυνση» στα οχήματα της εταιρείας.

Το 2013, η Daily Journal την κατέταξε στις 20 καλύτερες δικηγόρους της Καλιφόρνιας κάτω των 40 ετών και ήταν στις λίστες Law360’s “Rising Stars for 2013” στο δευτεροβάθμιο δίκαιο και “Rising Stars for 2014” στις αγωγές. Επίσης η The Recorder την ανέδειξε σαν την καλύτερη ανερχόμενη δικηγόρο και το Greek America Foundation την επέλεξε στο “Greek America’s Forty under 40”.

Η Καπούρ ξεκίνησε την εκπαίδευσή της στο ελληνικό σχολείο Dormition of the Virgin Mary Church στο Somerville στη Μασαχουσέτη. Και οι δύο γονείς της κατάγονται από την Λέσβο. Το 2003 αποφοίτησε ως summa cum laude από το New York University School of Law, τιμή που δίνεται στους φοιτητές με τους υψηλότερους βαθμούς της τάξης.

Είναι μέλος του δικηγορικού συλλόγου της Καλιφόρνιας, επίσης είναι στο διοικητικό συμβούλιο του California Women’s Law Center καθώς και συμβουλευτικό μέλος του the Los Angeles Greek Film Festival.

ΣΧΟΛΙΑ

  Σχόλια: 1

  1. Hello,

    We have clients who are looking into the Greece Residence Permit by real estate investment program. Have you handled similar cases before? We would like to inquire and perhaps work together on some cases.

    Thanks,
    Steve


ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ