Ο προσωπικός σεφ του Robert Downey Jr.
Έργα Ελλήνων

Ο προσωπικός σεφ του Robert Downey Jr.

Ο Τσαρλς Βουδούρης είναι ο προσωπικός σεφ του δημοφιλούς ηθοποιού του Hollywood Robert Downey Jr.

Από τον Απρίλιο του 2013 έως σήμερα είναι υπεύθυνος για τα πιάτα που καταναλώνει η οικογένεια αλλά και ο ίδιος ο ηθοποιός.

Ξεκίνησε να μαγειρεύει μόλις 17 ετών. Σε ηλικία 27 ετών, είχε τη θέση του σεφ στην έπαυλη του Versace. Συνεχίζει μέχρι και σήμερα να προσθέτει ελληνικά στοιχεία στα μενού του και είναι πρεσβευτής της ελληνικής κληρονομιάς του.

Ο Τσαρλς έγινε γνωστός μέσα από την δουλειά του και τα εξαιρετικά πιάτα που δημιούργησε κατά την περίοδο που εργάστηκε στο Viceroy Anguilla ως σεφ από τον Οκτώβριο του 2009 μέχρι τον Μάρτιο του 2013.

Ήταν ένα από τους συντελεστές επιτυχίας του μεγαλύτερου πολυτελούς θέρετρου στην ιστορία του νησιού Anguilla, των Δυτικών Ινδιών. Επέβλεπε τη λειτουργία 5 εστιατορίων με διαφορετικές κουζίνες (Καραϊβικής, Ασιατική, Μεσογειακή, Ιταλική και φυσικά το room service), αλλά και την υπηρεσία προσωπικού σεφ στις 36 βίλες.

Έχει σερβίρει μεταξύ άλλων τους Michael Jordan, Derek Jeter, Paul McCartney, Ellen Degeneres, Ted Leonsis και Shaquille O’Neal.

Σπούδασε μαγειρική στο Πανεπιστήμιο Johnson and Wales. Έχει εμπειρία στην Μεσογειακή, Ιταλική, Γαλλική, Ιαπωνική και Λατινική κουζίνα.

Μερικές από τις πιο ζωντανές παιδικές του αναμνήσεις αφορούν την προετοιμασία του οικογενειακού τραπεζιού μαζί με τη μητέρα, τον πατέρα και τις γιαγιάδες του.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ