Μάνατζερ της χρονιάς στη Γερμανία
Έργα Ελλήνων

Μάνατζερ της χρονιάς στη Γερμανία

Η Βιργινία Γκριν είναι είναι ιδρυτής και διευθύνουσα σύμβουλος της  ENCOS GmbH, εταιρεία που ειδικεύεται στις υπηρεσίες στον τομέα της χημικής και πετρελαϊκής βιομηχανίας ανά τον κόσμο. Αναδείχθηκε «Μάνατζερ του έτους για το 2014» από τον πολυεθνικό όμιλο πιστοποίησης TUV Nord.

Έχει γεννηθεί στο Διδυμότειχο και το πατρικό της όνομα είναι Γιοβανούδη.

Η εταιρεία προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες από τον σχεδιασμό μέχρι την ολοκλήρωση και τη θέση σε λειτουργία ειδικών βιομηχανικών εγκαταστάσεων, ενώ έχει παραρτήματα στη Φρανκφούρτη και στο Γκράιφσβαλντ της Γερμανίας, καθώς και στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Από το 2011 η Encos είναι μέλος του.

Επίσης, είναι πρόεδρος της επιτροπής Καινοτομίας του Εμπορικού Επιμελητηρίου του Αμβούργου και στέλεχος του Γερμανο-Ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου DHW, ενώ έχει ειδικευτεί στις μελέτες διεργασιών στον χώρο της χημικής και φαρμακευτικής βιομηχανίας.

Ηγείται μιας προσπάθειας να προσλαμβάνονται και να μετεκπαιδεύονται όλο και περισσότεροι απόφοιτοι ελληνικών πολυτεχνείων, με αποτέλεσμα ο αριθμός των Ελλήνων στην εταιρεία της να έχει ήδη ξεπεράσει τους 25.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ